Kopierede/fra hoften

Jeg er i syv sind om jeg burde skrive dette, men når talsmænd for den amerikanske flåde kan, så kan jeg vel også.

Sagen er, at den amerikanske flåde har kommenteret tre videoer af mystiske luftobjekter, der oprindeligt blev omtalt i New York Times. Disse objekter synes at trodse kendte fysiske love, og militæret må nu indrømme, at de ikke ved, hvad de er. De bliver derfor kaldt “Unidentified Aerial Phenomena” – en anden betegnelse for UFO’er.

Hidtil er UFO-observationer blevet afvist som resultater af vejrfænomener, luftballoner, indbildning og lignende. Men åbenbart ikke længere. Det amerikanske militær vil nu intensivere efterforskningen, selv om præsident Trump har meddelt, at han ikke rigtigt tror på de påståede fænomener.

Man kan altid konstruere sammensværgelsesteorier, men jeg har svært ved at se, hvilken fordel militæret skulle have af at erkende, at de ikke aner, hvad der foregår.

Men hvis fænomenerne trodser kendte fysiske love, får vi det sikkert aldrig at vide.

ANNONSE

Mest læst

Lang dags rejse mod nat

Vestens triste eftermæle