Nyt

De naive politikere er skyld i, at danskerne endnu engang bliver ramt af de kolossale problemer med indvandringen fra Mellemøsten.

Denne gang bliver to kvinder udsat for grov vold og et drabsforsøg, da en 34-årig araber skubber et af ofrene ud foran et kørende tog i København.

Den 34-årige indvandrer forfølger en 19-årig teenagepige omkring klokken 22.30 mandag aften. Araberen skubber kvinden i ryggen, da hun er på vej ned ad trappen på Valby Station.

Den mørklødede gerningsmand slår teenagepigen i hovedet. Han rammer det ene øje og derefter øret. Herefter regner adskillige slag nedover offerets krop.

Indvandreren er på udkig efter et nyt offer, og han bevæger sig mod perronen. Her opsøger han en 29-årig kvinde, som migranten først træder på den ene fod og derefter sparker over skinnebenet.

Kort tid efter slår den aggressive indvandrer sit kvindelige offer på halsen. Den 29-årige kvinde kæmper imod og prøver at skubbe voldsmanden væk fra sig.

Pludselig bliver kvinden, ifølge vidner, kastet ud på skinnerne. Et vidne på togstationen forklarer, at det så ud som om, at kvinden fløj vandret ud på skinnerne og ramte med hovedet først.

Det næste, den 29-årige kvinder ser, er et tog, der heldigvis har lavet en nødstandsning. Situationen er tæt at udvikle sig til drab på det, der ligner et tilfældigt offer.

ANNONSE

Den arabiske gerningsmand kommer fra det muslimske land, Jordan, hvor der ikke er krigshandlinger eller sultkatastrofer.

Den arabiske voldsmand er angiveligt kommet til Danmark fra Jordan i 2020 med henblik på familiesammenføring. På nærmest ironisk vis har den danske stat netop tabt en retssag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg, hvor det blev slået fast, at muslimske migranter fra Stormellemøsten og Afrika har udvidede rettigheder i forhold til familiesammenføringer.

Den arabiske indvandrer er arbejdsløs, han har ingen indkomst, og han har ingen fast adresse i Danmark, hvor han alligevel kan opholde sig uden problemer. Gerningsmanden har i den seneste periode sovet hos venner og bekendte.

Da den 34-årige araber bliver fremstillet i grundlovsforhør, må de danske skatteydere betale en tolk.

Herefter beskylder den mellemøstlige gerningsmand sit kvindelige offer for at være den aggressive part i voldsomhederne på togstationen. Araberen nægter at have slået kvinden, og han fortæller, at han skubbede den 29-årige i en slags nødværge for at holde hende væk.

Den 34-årige araber afviser at have skubbet kvinden ud foran toget. Indvandreren opholdt sig, ifølge sin forklaring, på togstationen for at ‘shoppe’.

Det kommer yderligere frem i retten, at den kriminelle indvandrer har to sigtelser for vold og forsøg på vold, der skulle være begået 7. og 11. juli 2021.

Den 34-årige sigtede araber bliver varetægtsfængslet i tre uger. Dommeren mener, at der er særlig bestyrket mistanke mod velfærdsmigranten.

Den kriminelle indvandrer prøver nu at få omstødt afgørelsen, så han kan slippe for at komme bag tremmer.

Ingen selvgode politikere har taget afstand fra den ufattelige kvindevold, hadforbrydelse og drabsforsøg, der ramte som et lyn mandag aften. Den ære tilkommer kun ofre med mørke hudfarver.

Hvilken kriminel araber skal lykkes med en familiesammenføring næste gang?

*

Læs om flere eksempler, hvor indvandrere skubber danskere ud foran toget

Se også Faaborg: Udlænding voldtog 14-årig dansk pige, “… var på det nærmeste slave for den 21-årige”

ANNONSE