Kommentar

USA er også ramt af den hverdagsterror, hvor gerningsmænd skubber uskyldige mennesker ud foran toget.

Torsdag morgen går det galt på en undergrundsstation på Manhattan i New York. Omkring klokken 10 om morgenen er den fyldte togstation ramt af panik, da en 41-årig mand med afrikansk baggrund sætter sit livsfarlige angreb ind.

Den muslimske attentatmand skubber en 30-årig mand ned på togskinnerne, og gerningsmanden spytter derefter på et 25-årigt vidne, der vil hjælpe manden på skinnerne.

Det 30-årige offer er ifølge amerikanske medier ansat på det stærkt venstreorienterede og politiske korrekte medie The New York Times. Manden brækker hoften og får nogle alvorlige sår under sit fald fra perronen.

Vidner hjælper den sårede mand op fra skinnerne, inden toget ankommer.

Andre togpassagerer viser stort mod, da de tilbageholder den muslimske gerningsmand på togstationen. Da politiet ankommer kort efter, går gerningsmanden til angreb igen og sårer en politibetjent.

Gerningsmanden råber “Allahu Akbar” udover Broadway-Lafayette togstationen, da politiet anholder islamisten. Det fortæller kilder til det amerikanske medie New York Post, der også bringer fotos af gerningsmanden, der har et stort fuldskæg, som det ofte ses hos islamister.

ANNONSE

Radikaliserede islamister, der udfører terrorangreb, råber ofte “Allahu Akbar” (Allah er stor, red.), når de udfører deres angreb.

Amerikansk politi efterforsker i øjeblikket om, motivet for angrebet er terror.

Det voldsomme attentat kommer efter en serie lignende angreb i Tyskland i 2019. Mandag skubber en kriminel afrikansk mand en kun otteårig dreng ud foran et højhastighedstog i Frankfurt. Drengen bliver dræbt på stedet. Tre dage senere 1. august sker det samme i New York.

Danske medier har valgt ikke at dække det mulige terrorangreb i New York, hvor der bliver råbt “Allahu Akbar”. Journalister ser helst, at befolkningen ikke får kendskab til de mange angreb på togstationerne.

 

(Her er en oversigt over fire angreb i Tyskland, hvor migranter skubber deres ofre ud foran toget)

Køb Lars Hedegaards bog her!

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE