Kommentar

Da toget kommer kørende, og et svensk par gør sig klar til at stige på, træder en afrikansk migrant pludselig frem og skubber. Den chanceløse mand lander på skinnerne og bliver ramt af toget.

Også svenskerne er ramt af den uhyggelige trend, hvor migranter skubber uskyldige borgere ned på togskinnerne. De morderiske angreb kan bedst beskrives som hverdagsterror.

De frygtede skub ud foran toge i fart er kommet i fokus, efter en afrikansk migrant i mandags skubbede en kun 8-årig dreng ud foran et højhastighedstog i Frankfurt. Den lille dreng døde på stedet. Det lykkedes drengens mor, der også blev skubbet ned på skinnerne af migranten, at redde livet ved i sidste øjeblik at rulle væk fra toget.

Nu viser det sig, at lignende angreb er blevet udført flere steder i Europa de seneste år.

Et ungt par står og venter på toget i Stockholm en forårsaften i 2016. En 23-årig ingeniørstuderende og hans kæreste har købt lidt mad efter en lang dag og venter på perronen. Da toget ankommer med høj hastighed, tager kvinden mandens hånd og gør sig parat til at stige ombord. Men en afrikansk migrant har andre planer.

ANNONSE

En halv time før er en 34-årige migrant fra Algeriet ankommet til undergrundsstationen i Stockholm. Han udser sig sit offer og stiller sig få meter væk fra det unge par.

Nordafrikaneren står tålmodigt bag parret i to og et halvt minut, før han iværksætter sit livsfarlige attentat.

Migranten timer sit anslag perfekt. Afrikaneren går hurtigt frem mod det unge par og stiller sig i angrebsposition. Afrikaneren bruger hele sin vægt, da han skubber den 23-årige mand.


Den unge svenske mand ryger direkte ud foran det kørende tog, som rammer ham øjeblikkeligt.

“På dele af filmen virker det som om, han (afrikaneren, red.) venter på noget. Og tidspunktet, hvor han springer frem og skubber, er efter min opfattelse ganske velvalgt,” fortæller den svenske chefanklager, da han fortæller om overvågningsvideoen fra togstationen.

Offerets kæreste er chokeret. Hun tror, at hendes kæreste er død.

Efter otte timer på operationsbordet bliver offeret overført til intensivafdelingen på hospitalet. Masseindvandringen har ramt en uskyldig mand, der efterfølgende ligger i koma i flere uger.

Den 23-årige svenske studerende brækker nakken og flere andre knogler i kroppen. Han får samtidig to hjerneblødninger, og hans fod bliver efterfølgende amputeret. Han er mærket for livet.

Den afrikanske migrant flygter, mens der er stor panik på perronen. Dagen efter anholder svensk politi udlændingen i en indvandrerghetto i Stockholmsområdet.

Det viser sig, at den nordafrikanske migrant er kommet til Sverige i 1987 sammen med sin storfamilie, der omfatter to forældre og seks børn. De kommer fra det muslimske land Algeriet, og gerningsmanden får svensk pas i 2008, men beholder samtidigt sit algierske statsborgerskab.

Den hadske afrikaner medgiver under retssagen, at det er ham, der har udført angrebet, men han mener ikke, at han skal stilles til ansvar for angrebet. Migranten mener, han var ‘syg’, da han udførte sit angreb. Den svenske dommer er meget enig.

Den 34-årige afrikaner bliver dømt til behandling på et svensk hospital for sit morderiske angreb.

I dagene efter angrebet kommer det svenske statsmedie SVT med gode råd, hvis man som togrejsende vil redde livet efter et skub, hvor man ender foran et tog:

“Hvis du er på en indendørs togstation, er der plads under perronen, hvor du kan søge beskyttelse. Men hvis du er på en udendørs station, er den mulighed der ofte ikke,” kan de svenske licensbetalere læse på SVT’s hjemmeside.

Ekstra Bladet og politisk korrekte svenske medier skjuler, at gerningsmanden er afrikansk migrant. Journalisterne vælger konsekvent at omtale den morderiske afrikaner som en “psykisk syg mand”.

Migranternes mange angreb på togstationer over hele Europa skal skjules for enhver pris.


Støt Document.dk med 100 kroner
per måned
.

ANNONSE