Gæsteskribent

1. oktober. I Lüneburg voldtog to migranter en 23-årig kvinde, da hun gik tur i en park med sit lille barn. Mændene, der fortsat er på fri fod, tvang barnet til at se på, at de på skift forgreb sig på kvinden.

2. oktober. En 19-årig migrant voldtog en 90-årig kvinde, da hun gik ud af en kirke i det centrale Düsseldorf. Politiet beskrev i første omgang den mistænkte som “en sydeuropæer med nordafrikanske rødder”. Det kom senere frem, at manden er marokkaner og har et spansk pas.

2. oktober. Finansminister Wolfgang Schäuble opfordrede til udviklingen af en “tysk islam” for at fremme integrationen af muslimer i landet. I en opinionsartikel i Welt am Sonntag skrev han:

“De forskellige oprindelsessteder for muslimerne i Tyskland taget i betragtning, ønsker vi at fremme udviklingen af en tysk islam, udvikling af selvbevidsthed for muslimer, der lever i Tyskland, i en fri, åben, pluralistisk og tolerant ramme, i overensstemmelse med vores love og statens religiøse neutralitet.

“Der er ingen tvivl om, at det voksende antal muslimer i vores land i dag sætter samfundets tolerance på prøve. Oprindelsesstedet for langt størstedelen af flygtningene betyder, at vi stigende grad har at gøre med folk fra meget forskellige kulturer … I denne anspændte situation bør vi ikke tillade, at en stemning indfinder sig, i hvilken velintegrerede mennesker i Tyskland føler sig fremmedgjorte.”

4. oktober. Ifølge Münchner Merkur registrerede Münchens Oktoberfest 2016 sin laveste omsætning siden 2001. Besøgende blev angiveligt væk på grund af frygt for terrorisme og migrant-relaterede seksuelle overgreb.

Dette års München Oktoberfest registrerede sin laveste omsætning siden 2001. Besøgende blev angiveligt væk på grund af frygt for terrorisme og migrant-relaterede seksuelle overgreb. (Billedkilde: Flickr/Sergey Zhaffsky)

6. oktober. Frankfurter Allgemeine Zeitung rapporterede om en tysk efterretningsanalyse, der viste, at næsten halvdelen at de tyske salafister, der tog til Syrien eller Irak, var aktive i moskeer. “Moskeerne spiller fortsat en central rolle ved radikaliseringen af islamister i Tyskland”, sagde en talskvinde for det tyske indenlandske efterretningstjeneste Bundesamt für Verfassungsschutz (BfV). Det fortløbende studie analyserer baggrunden og årsagen til radikaliseringen af personer, der tog til Syrien og Irak. Undersøgelsen har samlet data fra 784 islamister, der forlod Tyskland eller aktivt forsøgte at forlade landet. BfV vurderer, at der er 9.200 kendte salafister i Tyskland.

ANNONSE

6. oktober. Mere end 400 beboere fra Essens bydel Altenessen mødte lokalpolitikere i en tv-transmitteret debat om den stigende vold og kriminalitet begået af migranter i området. Flere borgere klagede over, at politiet ofte nægtede at reagere på opkald efter hjælp, og de bad byrådsmedlemmer om at genoprette orden. En borger sagde: “Jeg er født her, og jeg føler mig ikke længere tryg”. Byrådsmedlemmerne afviste blankt klagerne. Borgmester Thomas Kufen sagde: “Altenessen er ikke en no-go zone; folk her er bare vrede”. Politichef Frank Richter tilføjede: “Jeg er dødtræt af at høre om no-go zoner i Essen”. Han insisterede på, at Essen og Altenessen er fuldstændig trygge.

7. oktober. En børnehave i Kassel, Sarah Nußbaum Haus, meddelte, at de ikke fejrer jul i år “på grund af den store andel af muslimske børn”. Der vil ifølge lokale medier ikke være “noget juletræ, nogen julehistorier og ingen julestemning”. Ikke-muslimske forældre sagde, at fejring af julen er en normal “del af integrationsprocessen for at lære den nye kultur at kende”. Embedsmænd i undervisningssektoren svarede ved at sige, at grundet børnenes forskellige kulturer gav institutionen “afkald på” kristne traditioner. De sagde desuden, at pædagoger på institutionen nu er blevet pålagt at sikre, at børnene ikke bytter madpakke for derved at forhindre, at muslimske børn spiser svinekød.

8. oktober. Welt am Sonntag rapporterede, at i løbet af de første seks måneder af 2016 var der mere end 2000 asylsøgende migranter med falske pas, men de tyske grænsebetjente lod dem alligevel komme ind i landet. Sikkerhedseksperter advarer om, at migranter med falske papirer kan være tilknyttet Islamisk Stat.

10. oktober. Den 22-årige syriske flygtning Jaber al-Bakr blev arresteret, da politiet fandt sprængstoffer i hans lejlighed i Chemnitz. Han mistænktes for at planlægge at bombe en lufthavn i Berlin. To dage senere hængte han sig i en celle i Leipzig.

14. oktober. Den tyske præsident Joachim Gauck, der trådte tilbage af helbredsgrunde, udtalte, at han tror, Tyskland en dag vil have en muslimsk præsident. Blandt Tysklands foreløbigt elleve præsidenter har ni været protestanter og to har været katolikker. Gaucks udtalelse vakte postyr i Tyskland. Nogle sagde, at alle tyske borgere kan vælges til posten uanset deres tro, mens andre sagde, at en muslimsk præsident ville splitte landet yderligere. Europa-Parlamentets næstformand Alexander Graf Lambsdorff sagde: “En mullah med en turban ville være umuligt, men en repræsentant for moderne, oplyst islam, sådan som borgmesteren i London: selvfølgelig”. Præsidentens kabinet udtalte til Bild, at embeds-eden aldrig vil blive ændret fra “Gud stå mig bi” til “Allah stå mig bi”.

14. oktober. De Grønnes politiker Volker Beck opfordrede tyskere til at lære arabisk, så de kan kommunikere med migranter, der ikke taler tysk. Da NTV spurgte ham, hvordan migranter kan integrere sig, hvis der i mange tyske bydele ikke tales tysk, svarede han: “Andre lande er mere afslappede omkring det faktum, at migrantsamfund i nogle områder taler et andet sprog. I USA finder du Chinatown, du finder områder, hvor meksikanere bor, eller et andet samfund, der måtte være stærkt repræsenteret i byen.” Han sagde desuden, at der i mange tyske moskeer ikke tales tysk. “Arabiske prædikener er noget hjemligt”, sagde han.

14. oktober. Volker Kauder, der er et nøglemedlem af kansler Angela Merkels parti, truede internetgiganter som Facebook og Google med bøder på op til 50.000 euro (372.000 kr), hvis de ikke håndterer hadefulde udtalelser på nettet.

15. oktober. En syrisk migrant afbrød et bryllup i Karmel-kirken i centrum af Duisburg. Han brød ind i bygningen og begyndte at gramse på en statue af Jomfru Maria, mens han råbte “Allahu Akbar” (“Allah er den største”). Efter at have gennemgået en psykologisk undersøgelse blev manden løsladt. Dette er en af et stigende antal hændelser, hvori muslimske migranter har forstyrret eller vandaliseret tyske kirker.

16. oktober. En 16-årig dreng og hans 15-årige kæreste gik tur langs bredden af Alster (en sø midt i Hamborg), da en fremmed angreb ham bagfra og jog en kniv ind i hans ryg. Angrebsmanden skubbede hernæst pigen ned i vandet og gik sin vej. Pigen overlevede, men drengen døde af sine kvæstelser. Den mistænkte, en “sydlandsk udseende” (südländischer Erscheinung) mand først i tyverne, er stadig på fri fod. Politiet fortæller, at ofrene ikke blev bestjålet, og der er ingen åbenbare motiver for forbrydelsen: Den mistænkte dolkede tilsyneladende drengen ved en tilfældighed – bare fordi han havde lyst til det. Islamisk Stat tog senere ansvaret for mordet, men tysk politi betvivler relationen.

17. oktober. Det tyske pressenævn kritiserede ugeavisen Junge Freiheit for at have afsløret nationaliteten til tre afghanske teenagedrenge, der i april 2016 voldtog en kvinde ved en togstation i Wien. Pressenævnet udtalte, at gerningsmændenes nationalitet “ikke var relevant” for sagen, og ved at afsløre denne oplysning beskriver avisen “bevidst og nedladende de mistænkte som andenklasses mennesker”. Af hensyn til en “retfærdig nyhedsformidling” forlangte nævnet, at avisen fjernede den fornærmende tekst fra sin hjemmeside. Avisen nægtede at efterkomme kravet og meddelte, at de fortsat ville offentliggøre nationaliteten på mistænkte kriminelle.

17. oktober. Open Doors er en ikke-statlig organisation, der støtter forfulgte kristne. Dens tyske afdeling rapporterede, at muslimer angriber kristne i flygtningelejre overalt i Tyskland. Organisationen dokumenterede 743 tilfælde mellem maj og september 2016, men dette er kun “toppen af isbjerget”. Rapporten fortæller:

“Mange af de berørte flygtninge er tidligere blevet forfulgt og diskrimineret i deres islamiske oprindelseslande og er derfor flygtet til Tyskland. De religiøse mindretal i flygtningecentrene oplever nu den samme undertrykkelse, som er udbredt i deres oprindelsesland”.

17. oktober. Forbundskontoret for Statistik meddelte, at fødselsraten i Tyskland i 2015 nåede sit højeste niveau i 33 år, hvilket hovedsageligt skyldtes babyer født af kvindelige migranter. Fødselsraten var 1,50 barn per kvinde i 2015, hvilket er en stigning i forhold til en rate på 1,47 i 2014, og det højeste tal siden 1982, hvor den var 1,51. For tyske kvinder er fødselsraten kun steget svagt: fra 1,42 barn per kvinde i 2014 til 1,43 i 2015. For kvinder af udenlandsk nationalitet er raten steget fra 1,86 til 1,95 barn per kvinde.

18. oktober. Borgmesteren i Garmisch-Partenkirchen, Sigrid Meierhofer, truede i et hastebrev (Brandbrief) til den bayerske delstatsregering med at lukke en lejr, der huser 250 fortrinsvist mandlige migranter fra Afrika, hvis den offentlige sikkerhed og orden ikke kunne genoprettes. Ifølge brevet, der var lækket til Münchner Merkur, havde det lokale politi modtaget flere nødopkald i løbet af de seneste seks uger end i de foregående 12 måneder tilsammen.

18. oktober. Süddeutsche Zeitung oplyste, at mere end 17.000 migranter i løbet af de første otte måneder af 2016 sagsøgte Det Føderale Råd for Migration og Flygtninge (BAMF) for ikke at have givet dem fuld flygtningestatus. De fleste syriske flygtninge i Tyskland opnår kun delvis asylstatus, kendt som subsidiær beskyttelse, hvilket forsinker familiesammenføringer mindst to år. Ifølge Süddeutsche vandt 90% af de flygtninge, der udfordrede deres subsidiære beskyttelsesstatus, deres sag og blev tildelt fulde rettigheder i henhold til Genèvekonventionen. Flygtninge med fuld status har ret til straks at søge om at få ægtefæller og børn til Tyskland. Hvis alle 17.000 migranter vinder deres sager, vil yderligere hundredtusinder migranter få tilladelse til at komme til Tyskland.

19. oktober. Bild skrev, at en 49-årig syrisk flygtning i Rheinland-Pfalz ansøger om tyske bistandsmidler til sine fire koner og 23 børn. Manden, der kaldes Ghazia A., fortalte Bild, at “ifølge vores religion er det min pligt at besøge og være lige meget hos hver familie og ikke udvise nogen forskelsbehandling”. Lokale embedsmænd fortalte avisen, at familien er velintegreret, og alle børnene går i skole.

19. oktober. En 29-årig migrant fra Syrien blev fremstillet i retten, anklaget for seksuelt misbrugaf ti børn i Freiburg og Müllheim. Et af ofrenes far tog et billede af den mistænkte, men politiet ventede ti dage, inden de reagerede på sporet.

19. oktober. En 16-årig tysk-marokkansk pige blev fremstillet i retten anklaget for terrorisme. I februar 2016, hvor hun var 15 år, dolkede hun en politibetjent med en køkkenkniv ved hovedbanegården i Hannover. Ifølge anklagerne udførte hun en “selvmordsaktion” for Islamisk Stat.

20. oktober. Elever på en grundskole i Garmisch-Partenkirchen fik besked på at recitere og lære sig shahada’en, den muslimske trosbekendelse (“Der er ingen anden gud end Allah, og Muhammed er hans sendebud”), udenad på både tysk og arabisk til en tværreligiøs gudstjeneste.

21. oktober. I et interview med Welt am Sonntag udtalte islamekspert og medlem af De Grønne Kurt Edler, at syriske migranter skulle have lov til at etablere deres egne byer i Tyskland for derved at forhindre radikalisering. Han sagde: “Hvorfor etablerer vi ikke et Ny Aleppo i Pommern? Så kan vi vise, at hvad de britiske og irske udvandrere gjorde i det nordøstlige USA også er muligt hos os.”

24. oktober. En gruppe serbiske teenagere i Hamborg fik betingede domme for at have gruppevoldtaget en 14-årig pige og efterladt hende liggende på den frosne jord, hvor hun døde. Dommeren udtalte, at selv om “dommene kan forekomme milde i offentlighedens øjne”, havde teenagerne alle tilstået, virket angrende og udgjorde ikke længere en trussel for samfundet. Domsafsigelsen, der i realiteten lod voldtægtsmændene gå fri, fremprovokerede et sjældent set ramaskrig i offentligheden over problemet med migranters sexforbrydelser i Tyskland.

24. oktober. En YouGov meningsmåling viste, at 68% af tyskerne mener, at sikkerheden i Tyskland er blevet forværret i de senere år. Og 68% af respondenterne svarede, at de frygtede for deres liv og ejendele på tyske togstationer og i undergrundsbanen, mens 63% følte sig utrygge ved større offentlige begivenheder.

25. oktober. Syv migrantdrenge, hvoraf nogle kun er syv år gamle, begik seksuelle overgreb på tre piger (på 9, 11 og 14 år) i en offentlig svømmehal i Berlin.

25. oktober. Den tyske udgave af Huffington Post offentliggjorde en artikel skrevet af den syriske migrant Aras Bacho, der krævede, at alle skilte og produkter i Tyskland skal oversættes til arabisk for at gøre livet lettere for migranter. Han skrev:

“Som flygtning mener jeg, at vejskiltene i Europa burde oversættes til arabisk. Fødevareindpakningen burde også være på arabisk. Det burde også være muligt at tage eksamener på arabisk…. De fleste flygtninge kørte bil i Syrien. Det ville være nyttigt, hvis vejskiltene var på arabisk. Vi burde hjælpe disse mennesker noget mere, uanset omkostningerne.”

25. oktober. Politiet i fem tyske delstater gennemsøgte et dusin lejligheder og en flygtningelejr som del af en terrorbekæmpelsesundersøgelse. Fjorten asylansøgende tjetjenere, der kom til Tyskland i 2013, står i centrum for en undersøgelse af “terroristfinansiering”. Ingen er blevet arresteret.

25. oktober. En gruppe muslimske børn råbte “Allahu akbar” og smed sten efter en besøgende etiopisk præst, der kom gående hen mod et kapel i Raunheim.

27. oktober. En 10-årig pige blev voldtaget, da hun kom cyklende på vej til skole i Leipzig. Politiet offentliggjorde et fantombillede af den mistænkte migrant, ledsaget af en politisk korrekt advarsel: “Dette billede må kun offentliggøres i printmedier i Leipzig området. Offentliggørelse på internettet, heriblandt på sociale medier såsom Facebook, er ikke dækket af retskendelsen og er derfor ikke tilladt.”

27. oktober. Embedsmænd i Monheim donerede 845.000 euro (9,29 mio. kr) af skatteydernes penge til to islamiske foreninger til opførelse af moskeer i byen. Pengene vil blive brugt til opkøb af grunde til moskeerne, mens den tyrkiske regeringen vil betale for bygningen af moskeerne. Borgmester Daniel Zimmermann håber, at moskeerne vil fremme muslimsk integration. “Jeg håber, at moskeerne vil sætte deres præg på byens arkitektur”, sagde han. Donationen er kun forbundet med een betingelse: Minareterne må ikke blive højere end 25 meter.

27. oktober. Deutsche Welle berettede, at en tysk teenagers forældre kan imødese retsforfølgelse, fordi de nægtede at lade deres søn besøge en moské under en skoleudflugt. Forældrene fik en bøde på 300 euro (2200 kr) for deres søns fravær. Anklagemyndigheden i Itzehoe vurderer nu, hvorvidt forældrene skal i retten, da de ikke betalte bøden. Skoleleder Renate Fritzsche udtalte, at der ikke gives undtagelser fra Tysklands skolepligtige lov. Fritzsche understregede, at målet for undervisningen er at lære børnene om andre kulturer, så de bliver i stand til at omgås og tolerere dem.

27. oktober. Ifølge Berliner Zeitung var en 19-årig syrisk migrant, kaldet Shaas Al-M., på udkig efter potentielle terrormål i Berlin på vegne af Islamisk Stat. Han skal aktivt have rekrutteret mordere i Tyskland og var ved at forberede et angreb, da han blev arresteret i marts 2016. Manden fik religiøs og militær træning hos Islamisk Stat i Syrien. Da han ankom til Tyskland i sommeren 2015, gav han sig ud for at være en syrisk flygtning.

28. oktober. Reuters rapporterede, at mange arabiske moskeer i Tyskland er mere konservative end moskeerne i Syrien. Artiklen beretter: “Et dusin syrere fra seks religiøse steder i tre byer fortalte Reuters, at de var utilpasse ved de meget konservative budskaber i de arabisktalende moskeer. Folk har kritiseret den måde, de nytilkomne klæder sig og praktiserer deres religion på, fortalte de. Nogle insisterede på, at Koranen skal fortolkes ordret.”

28. oktober. En flok på 17 migranter begik seksuelle overgreb på to kvinder foran en kirke i Freiburg. Politiet arresterede tre af mændene, der alle var fra Gambia. De var kommet til Tyskland som flygtninge i 2015 og var tidligere blevet anholdt for andre forbrydelser.

28. oktober. Ifølge Der Spiegel vil justitsminister Heiko Maas gøre det lettere for tyske domstole at erklære børneægteskaber for ugyldige. Der er i øjeblikket 1.475 gifte teenagere i Tyskland; 361 af dem er yngre end 14 år og 120 er 14-15 år. Ifølge tysk lov kan unge mennesker over 16 år gifte sig, men kun hvis den anden ægtefælle er 18, og en familieret gør en såkaldt undtagelse. Maas ønsker at skærpe kriterierne for dette. Dispensationen skal kun kunne gives, “hvis det påtænkte ægteskab ikke påvirker ansøgerens velfærd”. Den parlamentariske statssekretær Günter Krings (CDU) udtalte, at tiltaget ikke går langt nok. “Af hensyn til vores lovgivningssystems klarhed bør vi konsekvent sikre os, at ingen mindreårige kan blive gift i vores land, heller ikke i særlige tilfælde”, sagde han.

31. oktober. En 53-årig kvinde angreb to politibetjente, efter de var kommet ind i hendes lejlighed i Mülheim. Betjentene bankede på hos hende, efter at hun skulle have smidt møbler ud af vinduet. Da hun nægtede at åbne døren, brød betjentene ind. Da de var kommet ind i lejligheden, angreb den tilslørede kvinde dem med en hobbykniv, mens hun råbte “Allahu akbar” (“Allah er den største”). Politiet fortalte, at kvinden var en muslimsk konvertit, der allerede var kendt af politiet fra en række tidligere hændelser knyttet til islamisk ekstremisme.

Soeren Kern er Senior Fellow ved det New York-baserede Gatestone Institute. Han er også Senior Fellow i europæisk politik ved den Madrid-baserede Grupo de Estudios Estratégicos / Studiegruppe for strategiske studier. Følg Soeren Kern påFacebook og på Twitter.

En måneds islam og multikulturalisme i Tyskland: oktober 2016
Børneægteskaber, no-go zoner, gruppevoldtægter

af Soeren Kern
28. December 2016
Oprindelig engelsk tekst: A Month of Islam and Multiculturalism in Germany: October 2016
Oversat af Kirsten Valeur

ANNONSE

Ét svar til “En måneds islam og multikulturalisme i Tyskland: oktober 2016 Børneægteskaber, no-go zoner, gruppevoldtægter”

 1. M.S.Carstens siger:

  Hvornår indser vore politikere, både her og i resten af Europa, at det IKKE kan lade sig gøre, at integrere muslimer i vort sekulære samfund?
  Det er dem striks forbudt i flg. Koranen:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  om hvad der venter os vantro og deres “moderate” /frafaldne

  http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/begrebettaqija_6141.pdf
  om den tilladte løgn

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=162
  om Islam og demokrati

  http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=308
  om hellig krig

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1891
  om islamisk lov, Sharia

  Den ENESTE integration der kan/vil ske er, at vi (den oprindelige befolkning) vil blive tvunget ind i Islam, hvis vi vil overleve.

  En anden interessant artikel fra islaminfo (under søgeord frafalden) er:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=867
  der fortæller, at terrorisme er en pligtig del af islam.

  Hvis vore politikere er bekendt med ovenstående tekster (hvilket de efter hånden ikke mere kan undsige sig), er det direkte landsforræderi, at give asyl til muslimer i Danmark, da de jo ikke er juridisk flygtninge og derfor bør afvises prompte ved vore grænser, som enhver anden fupflygtning.

Mest læst