Dag: 14. juli 2019

“Es darf keine Toleranz für Extremisten geben.”, slutter ‘Bundesamt für Verfassungsschutz’ deres officielle pressemeddelelse om ‘Identität Bewegung Deutschland’ (IBD)

Les Mer...

Paul Nadar (1856-1939) Sølvgelatinkopi (14,5 x 10,5 cm), montert på kartong (26 x 20 cm), privateie. (Artikkelen finnes ikke på andre europeiske språk enn tysk, fransk, polsk og tsjekkisk). Solgt ved auksjon hos Sotheby’s i Paris, der tilslaget falt på 2000 euro, som var utropspris. Paul Nadar var i likhet med sin far Gaspard-Felix (1820-1910), […]

Les Mer...

De stod i forgangen i brugsen og spiste af de jordbær der er i bakker derude. Jeg fortalte dem pænt at nu var der jo nogen der manglede de jordbær i deres bakker, og at det måtte de ikke gøre. De blev ubehagelige og råbte meget højt.

Les Mer...

To af Theresa Mays nærmeste medarbejdere siger hun har været en total fiasko når det gælder om at reducere indvandringen til det niveau, regeringen har lovet at reducere den til.

Les Mer...

Nu cirkulerer der en video på Facebook hvor en af disse afrikanske «ingeniører» er ivrigt i gang med sin ”samfundsopgave” ved at teste bilvinduer på parkerede tyske biler med en diger kølle, mens ejerne af bilerne råber fortvivlet: Nein, mein Auto!

Les Mer...

Trippelkonserten for klaver, fiolin, cello og orkester op. 56 er muligens den minst kjente av Beethovens konserter for soloinstrumenter og orkester. Her fremføres den av Yefim Bronfman, klaver, Pinchas Zukerman, fiolin og Amanda Forsyth, cello,  med Israel Philharmonic under ledelse av Zubin Mehta.

Les Mer...