Tavle

Mange tv-seere undrede sig over et tydeligt venstreorienteret publikum til Danmarks Radios store valgdebat mandag aften.

Der var høje klapsalver og jubelscener, hver gang Morten Østergaard fra De Radikale og Pernille Skipper fra Enhedslisten hyldede for eksempel muslimske migranter i Danmark. Der var til gengæld tavst som graven, når islamkritikere som Nye Borgerlige ‘s Pernille Vermund eller Rasmus Paludan fra Stram Kurs tog ordet.

Folketingets formand Pia Kjærsgaard (DF) undrede sig også på de sociale medier, men blev hånet af eliten. Men noget tyder på, at Pia Kjærsgaard har ret.

Danmarks Radios nyhedschef Thomas Falbe afviser enhver kritik af Danmarks Radio.

“Vi har ikke haft nogen andel i, hvem der har fået billetter,” udtaler DR-chef Thomas Falbe.

Men på de sociale medier dukker sandheden op til overfladen. En kvinde deler sin oplevelse vedrørende Danmark Radios indbydelser til valgdebatten.

Den unge kvinde er via sin fagforening 3F, der er kendt som et af landet mest ræverøde faglige forbund, blevet indbudt til Danmarks Radios valgdebat.

Hvordan kan DR hævde, at det bare var “helt almindelige danskere”, der var i salen til valgdebatten?

Sandheden er, at fagforeninger med røde aktive medlemmer ifølge et medlem har fået mulighed for at sende indbydelser til valgdebatten på Danmarks Radio.

Der er brug for en meget stram kurs overfor det ræverøde Danmarks Radio.

Dette folketingsvalg har været historisk udemokratisk.

Se også
TV 2 Nord ‘s Kaffeklubben censurerer Stram Kurs ‘s V-tegn 

ANNONSE