Kopierede/fra hoften

Danmarks mest selvretfærdige parti, der peger fingre af alt og alle, er uden sammenligning Det Radikale Venstre.

Selvgode politikere som Morten Østergaard og Zenia Stampe råber “fake news” efter politiske kollegaer og islamkritikere. Men måske skulle De Radikale vende deres tvivlsomme pegefnger mod sig selv.

Den radikale folketingskandidat Petar Sočević udgiver en engelsksproget propagandavideo på Facebook, hvis eneste formål er at udskamme Danmark og danskerne i udlandet.

Desværre er Det Radikale Venstres video stopfyldt med fake news.

1. Det hævdes i videoen, at Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard er dømt for racisme.

Det er fake news. Pia Kjærsgaard tabte i 2003 en injuriesag om racismeanklager, som Kjærsgaard selv havde rejst. Der er stor forskel på at tabe en injuriesag og blive dømt for racisme.

2. Det hævdes, at Nye Borgerlige bruger “The N-word”.

Det er fake news. “The N-word” refererer til det racistiske ord “n.gger” (censur). Nye Borgerliges partileder Pernille Vermund har brugt det danske udtryk “p.rker” (censur), der er et dansk udtryk, der intet har med ordet “n.gger” at gøre. Ordet “p.rker” kommer af en sproglig sammentrækning af ordene ‘perser’ og ‘tyrker’.

3. Det hævdes, at Nye Borgerlige er “stærkt forbundet til nynazister”.

Det er fake news. De falske oplysninger stammer fra den venstreradikale aktivistgruppe Redox. Centrale medlemmer af Redox er dømt for vold og ulovlig hacking af politiske modstandere.

Det er det pureste opspind, at Nye Borgerlige skulle have stærke bånd til nynazister. Nye Borgerlige har tværtimod ekskluderet flere medlemmer med stærke politiske holdninger.

4. Det hævdes, at partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs er en “udemokratisk racist”.

Det er fake news. Stram Kurs bygger udelukkende på den danske grundlovs bestemmelser og demokratiske værdier.

Det er også fake news, at Rasmus Paludan skulle være involveret i racisme. Paludan bliver i juni 2019 idømt en tvivlsom dom efter straffelovens §266b. I lovens ord nævnes IKKE ordet ‘racisme’. Betegnelsen ‘racist’ og ‘racismeparagraffen’ er en populær betegnelse, der ofte bruges i danske medier med et venstreorienteret grundlag. Det hele handler om at få danske islamkritikere og indvandringsmodstandere til at tie.

ANNONSE

Fire gange åbenlys fake news i Det Radikale Venstres løgnagtige video, der varer 1 minut og 23 sekunder.

Morten Østergaard og hans indvandrerpolitiker Petar Sočević har et kæmpe problem, når De Radikale prøver at udskamme Danmark i udlandet med falske oplysninger.

De ræverøde journalister i Danmark udsætter gerne deres politiske modstandere for det ene såkaldte ‘faktatjek’ efter det andet. Men når det kommer til Det Radikale Venstre, så tier pressen og holder hånden over det politisk korrekte parti.

Det Radikale Venstre udøver decideret landsskadelig virksomhed.

***

Mere om De Radikales kontroversielle politiker Petar Sočević her.

ANNONSE