Nyt

Valget var en katastrofe for Alternativet der gik fra 9 mandater til fem mandater selvom der blev talt om klima.

En af de kandidater der røg ud er Carolina Magdalene Maier som fik 2.673 personlige stemmer. Det var klart mindre end Uffe Elbæk der med 7.587 kommer ind som den største stemmesluger i Alternativet. Begge var opstillede i Københavns Storkreds.

TV2

Omvendt kom pakistaneren Sikandar Siddique ind med 2.154 stemmer fra Københavns Omegns Storkreds. Sikandar Siddique er senest op til valget blevet kendt som den ene figur i det muslimske opgør med den anden pakistaner Kashif Ahmad.

Kandidat udsat for religiøs diskrimination: Alternativet er ramt af en islamkonflikt

Politiken – Alternativet ramt af en islamkonflikt

Alternativet ‘s valgkamp: Over 1000 muslimer til islamisk vælgermøde

Aktivister snød Alternativets Carolina Magdalene Maier med pris for udskiftning af den danske befolkning

ANNONSE