Nyt

Carolina Magdalene Maier har tidligere fået en pris for sit arbejde med at udskifte den danske befolkning

Forleden skrev vi at Carolina Magdalene Maier røg ud af Folketinget, mens en pakistaner kom ind.

Befolkningsudskiftningspolitiker Carolina Magdalene Maier bliver erstattet af sunni-muslimsk pakistaner

Nu kræver den tidligere gruppeforperson, at der drages konsekvenser ift. Uffe Elbæk der er politisk leder.

“Jeg håber, man nu i Alternativet laver en grundig analyse og evaluering af, hvad der er sket og gået galt. Og så håber jeg, at man måske tænker over, at der skal komme en ny politisk leder inden for en overskuelig fremtid”

“Når jeg ser tilbage på min politiske periode og de fire år, har det, der har givet mig energi, begejstring og glæde ved jobbet, været debatterne i folketingssalen og udvalgene. Samarbejdet med mine politiske modstandere. Internt har det været svært.”

“For jeg tror ikke på, at Uffe kan genoprette den troværdighed, han har mistet. Det kan du også se på hans eget personlige valg. Jeg tror, at borgerne og vælgerne har brug for at vide, at Alternativet tænker i nye baner i forhold til, hvordan vi kan bære det her videre til version 2.0.”

Berlingske – Topfigur kræver selvransagelse: »Alternativet har brug for en ny politisk leder inden for en overskuelig fremtid«

Aktivister snød Alternativets Carolina Magdalene Maier med pris for udskiftning af den danske befolkning

ANNONSE