Kopierede/fra hoften

Filminstruktør Finn Nørgaard blev i 2015 likvideret ved Krudttønden af den muslimske terrorist Omar El-Hussein med baggrund i det københavnske bandemiljø.

Hvert år uddeler Finn Nørgaard Foreningen priser og legater i Finn Nørgaards navn. I 2019 gik et af de fornemme legater til en dømt bandekriminel, der hedder Ali Najei.

26-årige Ali Najei har muslimsk baggrund. Familien, der stammer fra Irak og Libanon, tæller to forældre og fem brødre. Som 14-årig begyndte Ali Najei sin kriminelle karriere og dermed et liv på “særlige sikrede institutioner” og i fængsel.

Ali Najei er dømt for tyveri, grov vold, afpresning, trusler, salg af narko, våbenbesiddelse med mere. Ali Najeis brødre er også kriminelle og er kendt i medierne som “Najei-brødrene”.

Mens Ali Najei sidder i fængsel i oktober 2016, bliver hans lillebror skudt seks gang på klos hold. Skudepisoden giver hans muslimske mor “psykiske problemer”.

Efter Ali Najei kom ud af fængslet i 2017, har han holdt foredrag om sit “omsorgssvigt”. Han har efter eget udsagn “psykologiske udfordringer”.

Finn Nørgaard Foreningen har givet bandekriminelle Ali Najei 25.000 kroner for denne indsats i Danmark.

Æret været Finn Nørgaards minde.

Se også
Hullet terrortøj

Carolina Magdalene Maier ‘s mange flyrejser: Kina, New Zealand, USA, Indien, Island, Tanzania, Egypten, Japan …

CO2-grisen Uffe Elbæk snupper bilen til de korte ture

Alternativet ‘s miljøhyklere flyver til Mellemøsten for at deltage i muslimsk motionsløb

ANNONSE