Nyt

En afghaner ville på Stortorget i Lund 1 januar i år køre ti-tyve mennesker ihjel med sin bil. I bilen fandtes der håndskrevne, islamiske tekster. Svenske medier findes for at beskytte magthaverne mod deres egne fejktagelser, så deres taktik har været at underrapportere terrorangrebet så meget, at det faktisk aldrig fandt sted.

Kun tilfælde gjorde ikke manden til massemorder. Man har kunnet læse om angrebet på engelsk, men man forstår, at Ann Heberlein, der selv bor i Lund, undrer sig over, at så alvorlig en begivenhed er fejet helt ind under gulvtæppet: Terrordåd i Lund? Chang Frick har også historien: Afghan försökte köra ihjäl minst tio personer i Lund – hörde röster och ville bli martyr. Heldigvis var afghaneren også grænsepsykotisk, hvilket som så ofte før har tjent til at frikende islam.

Hele svindelnummeret falder smukt i tråd med EU’s erklærede politik på området:European human rights chiefs order the British press NOT to reveal when terrorists are Muslims in crackdown on freedom of speech. Kun ‘populister’ efterspørger sandheden, anstændige mennesker er tilfredse med magtens løgne. EU vil sende os alle i multikulti-ulykke, men den der taler om det, får lukket munden. EU har midlerne til det, og inden fem år ved enhver europæer, at EU er den største trussel mod ytringsfriheden i moderne tid.

ANNONSE
ANNONSE