Nyt

Den medicinstuderende Maria Ladenburger (19) arbejdede som frivillig på et modtagecenter i den tyske by Freiburg. I midten af oktober blev hun fundet dræpt i floden Dreisam. Hun var blevet voldtaget og druknet. Et lille hårstrå på 18,5 cm som var delvist farvet blondt blev fundet i en busk ved siden af.

Politiet ledte i DNA-basen for at finde et match, men fandt ingenting. Efterforskerne gik videre og så på overvågningskameraene i byen i det område, hvor Maria ble fundet myrdet. Efter tre uger fandt man en video, som viste en asylsøger med en usødvanlig frisure – en del af det lange hår var farvet blondt. Han blev identificeret og arresteret efter der var konstateret DNA-match mellem ham og det hår, der blev fundet på busken.

Asylsøgeren boede hos en lokal familie i Freiburg. En teenager fra Afghanistan. Han har erkendt mordet og sagen kommer for retten til næste år.

Marias far er menneskerettighedsadvokat og arbejder for EU.

Maria ville være fyldt 20 ården 6 desember. Politiet tror, at asylsøgeren også står bag et andet mord på en anden ung kvinde i det samme området.

caroline

Carolin (27) ble funnet voldtaget og dræpt etfer en løbetur i november.

Øget kriminalitet som følge af masseindvandring rammer alle. Også dem, der fortsat tror, at alle kulturer er lige gode og at alle mennesker er gode på bunden – bare vi viser dem kærlighed og omsorg.

ANNONSE

Prisen er høj og vores døtre er uerstattelige – uansett hvilken politisk observans man har.

Daily Mail

 
Daughter of top EU official raped and murdered in Germany – Afghan migrant admits killing – – Teenage Afghan immigrant is arrested in Germany after 19-year-old who worked at refugee centre and was the daughter of a senior EU official was raped and killed while out jogging, Formanden for politiforbundet udtaler mandag: Police union chief says open door policy to blame for death of teenager raped and murdered by Afghan migrant in Germany

ANNONSE

Ét svar til “Ville hjælpe asylsøgere – blev voldtaget og druknet”

  1. The Lying Press siger:

    Det er jo konsekvensen af at være så dum at have noget med migranterne at gøre. Evolutionen virker.