Kopierede/fra hoften

Danmark er hjemstedet for den ‘danske model’, der sikrer en ordentlig løn og forhold til arbejderne – høj som lav. Det gælder bare ikke, når man kigger på danskeres eget mediefirma Danmarks Radio.

Licensgiganten søger lige nu en ungarbejder til en slags studiejob/praktik i DR Byen, der er Danmarks Radios hovedsæde i København. Personen skal erklære, at ‘jobbet’ er en del af vedkommendes studie, og man skal sætte fem måneder af til det 100 procent gratis arbejde.

Det ulønnede arbejde vil foregå i Danmarks Radios afdeling for ‘kultur’, og DR holder sig ikke tilbage med at fortælle om indholdet i det mildest talt ringe lønnede job:

“Du kommer især til at hjælpe med research, videoredigeringsopgaver (typisk klip fra DR’s store arkiv), mindre artikelrelaterede layoutopgaver i Photoshop, formulering af journalistiske tekster og muligvis også Facebook-moderation,” skriver Danmarks Radio i sit såkaldte ‘jobopslag’.

ANNONSE

Alle danskere er i dag tvunget til at betale milliarder af kroner til Danmarks Radio over skatten, og alligevel udnytter Danmarks Radio sin magt til at skaffe gratis arbejdskraft. Udelukkende fordi Danmarks Radio har en ‘smart medie-arbejdsplads’ at lokke med.

I 2018 fik Danmarks Radios cirka 2700 medarbejdere tilsendt hele 3,7 milliarder kroner af danskerne.

Alene generaldirektør for Danmarks Radio – Maria Rørbye Rønn – tjener 3.688.115,16 kroner om året.

Ansøgningsfristen til det fem måneder lange ulønnede job er 17. april 2019. Joboplslaget kan læses her:

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1165&ProjectId=146182&DepartmentId=18959&MediaId=5

Der kan klages direkte til generaldirektøren på hendes email: mrr@dr.dk

Se også
Kulturmødet 2019 (Hizb ut-Tahrir versus Rasmus Paludan) 

ANNONSE