Kopierede/fra hoften

Penge til kræft- og hjertesygdomme går til ‘familiefar’, der fører kampagne mod Rasmus Paludan og Stram Kurs. 

Bagmanden til en meget omtalt pengeindsamling, der skal fremme mere indvandring, har ikke fortalt danskerne og pressen hele sandheden.

Nicolai Würtz har ført sig frem som ‘almindelig familiefar’ godt hjulpet af samtlige danske medier. Men der er ikke tale om en helt tilfældig ‘godhjertet’ borger, der fik en god ide en tirsdag aften på Facebook.

Nicolai Würtz står som magtfuld tv-chef bag kæmpe pengeindsamlinger til foreninger som Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen.

Sandheden er, at Nicolai Würtz ofte fungerer som professionel pengeindsamler i sit virke som mediechef. Bare i 2018 samlede han op mod 142 millioner kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

En del af disse penge går direkte til at aflønne ‘familiefaren’ Nicolai Würtz.

 

Tjener store penge på Kræftens Bekæmpelse

Lad os se på den ’tilfældige familiefars’ evner, når det kommer til kampagner og pengeindsamlinger.

Hvert år, når kalenderen skriver oktober, så trækker tv-bossen Nicolai Würtz i arbejdstøjet i forbindelse med det, der umiddelbart kan ligne et stykke ‘godgørende’ arbejde. Han skal ud at samle millioner af kroner ind til kampagnen ‘Knæk Cancer’ for Kræftens Bekæmpelse.

Men intet er gratis, når man er professionel pengeindsamler. Kræftindsamlingen ‘Knæk Cancer’ er med til at betale Nicolai Würtz’ enorme månedsløn som mediechef. Vi taler store pengebeløb.

Her ses Nicolai Würtz i den såkaldte ‘studiekontrol’ med høretelefoner på, hvor han sidder klar til at modtage millioner af danskernes egne penge. Bag kulisserne er det Nicolai Würtz, der styrer slagets gang, når danskerne sidder og ser ‘Knæk Cancer’ i fjernsynet.

ANNONSE

På skærmene i baggrunden kan man se, at det store kræft-indsamlingsshow er i gang.

 

Kræftmillionerne ruller ned i lommerne på Nicolai Würtz 

Når man er en dreven pengeindsamler som Nicolai Würtz med hænderne nede i danskernes lommer, så skal man også fremlægge regnskab for alle millionerne.

Derfor ved vi hvert år, hvor mange penge, der går til Nicolai Würtz & Co., når danskerne betaler til den vigtige kræftforskning. Nicolai Würtz gør det ikke gratis. Han forventer en fyrstelig løn.

Kræftens Bekæmpelse fremlægger hvert år et samlet regnskab for de udgifter, organisationen har. I det seneste regnskab fra Kræftens Bekæmpelse kan man se, at der i 2018 kom samlede indtægter på over 144 millioner kroner ind fra danskerne.

Af det beløb går 12.274.230,00 kroner til ‘Produktion’.

Dette enorme millionbeløb går til lønninger og produktion af de mange tv-shows om kræft. Derfor ender en del af disse penge også direkte i lommen på den magtfulde chef Nicolai Würtz.

Af seneste regnskab kan man også se, at der i 2017 blev brugt 14.189.657,00 kroner på “Produktion”.

Det er altså en særdeles god forretning at være tv-chef og professionel pengeindsamler, som er de titler ‘familiefaren’ Nicolai Würtz kan skrive på visitkortet.

Tv-chef Nicolai Würtz’ løn er hemmelig

Det har ikke været muligt at få indsigt i mediechefen Nicolai Würtz’ personlige månedsløn. Den er desværre hemmelig og strengt fortrolig.

Men vi kender altså omfanget af de millioner af kroner, som ruller i kassen hos Nicolai Würtz og hans tv-selskab Nordisk Film, når der skal samles ind til kampen mod kræft.

Danskerne kan stole på, at Nicolai Würtz er klar igen om få måneder. Når der igen skal samles ind til ‘Knæk cancer’ i oktober 2019.

 De hjertesyge betaler ved kasse ét

Nicolai Würtz har tidligere været en af de centrale kræfter bag indsamlingskampagnen ‘Hjertegalla’.

Her bliver der hvert år samlet penge ind til organisationen Hjerteforeningen, der står bag forskning og patientstøtte i forbindelse med hjerte- og kredsløbssygdomme.

Nicolai Würtz har på bare et år været med til at samle 20 millioner kroner ind til hjertesyge børn og voksne i Danmark.

Men det er ikke gratis at være så ‘rar og godhjertet’. Nicolai Würtz vil nemlig gerne have sin gode månedsløn, når han igen og igen stikker den store raslebøsse frem foran danskerne

Hjerteforeningen skjuler i højere grad sine udgifter til pengeindsamlingen ‘Hjertegalla’ i sine officielle regnskaber (organisationen lægger beløbet sammen med andre udgifter). Men et enkelt regnskab tilbage fra 2014 afslører udgifter for op mod tre millioner kroner. Det beløb er sandsynligvis noget højere i 2019.

Disse millioner af kroner går blandt andet til at aflønne ‘familiefaren’ og tv-chefen Nicolai Würtz.

Ingen kvaler – de hjertesyge betaler!

Professionel pengeindsamler med politisk mission

Nicolai Würtz har startet den meget omtalte politiske kampagne mod politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Nyhedsmedierne Danmarks Radio, Politiken, Berlingske, Radio24syv, TV 2 Nyhederne med flere har hjulpet med at udbrede Nicolai Würtz’ kampagne og pengeindsamling.

Dette er sket uden et eneste kritisk spørgsmål til mediechefen, der allerede har stået bag flere store pengeindsamlinger.

Når det ikke er Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen, som Nicolai Würtz samler ind til, så er det altså de mange tusinde muslimske migranter, der ankommer til Danmark hvert år.

“Det er ikke, fordi jeg har et stort projekt om at skulle donere penge til alverdens formål,” fortæller Nicolai Würtz til Radio24syv.

Men intet kunne være mere løgn og latin! Nicolai Würtz er i den grad en professionel pengeindsamler til “alverdens formål”. Og han tjener gode penge på det, så han kan leve et eksklusivt liv i samfundstoppen.

Her ses Nicolai Würtz’ store palævilla i et trygt rigmandskvarter i København. Ejendommen har syv værelser i tre etager plus kælder. Liebhavervillaen kan ifølge en konservativ vurdering sagtens sælges for 6-7 millioner kroner.

Her kan Nicolai Würtz’ fem-årige datter lege i haven uden fare for muslimske optøjer i gaderne med håndgranater og bilbrande.

Multikultur er bare bedst, når det er på god afstand af overklassen.

Pengeindsamler og overklassen til søs 

Der er langt fra mediernes billede af en ‘familiefar’, der bare “fik en god ide” og til tv-bossen Nicolai Würtz, der sejler ud på Øresund i sommeren 2018.

Her opleves sejleren og livsnyderen Nicolai Würtz efter, at han er stævnet ud fra Den Kongelige Danske Yachtklub i det rige Nordsjælland. Nu skal der vind i håret og rosévin i glasset.

Sådan er livet som professionel pengeindsamler på samfundets grønne gren.

Er der flere, der vil donere penge til Nicolai Würtz’ politiske kampagner?

Se også
Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook

Danske medier hader islamkritik: Ordet ‘junkmedie’ skal få danskerne til at rette ind

Tv-chef Nicolai Würtz giver en million til indvandring; det dækker ikke engang flygtningechefens løn

 

ANNONSE