Nyt

 

Her ses et billede af hjemmesiden til danskernes ny taleradio ‘LOUD’, der går i luften 1. april 2020.

Danske skatteydere får lov at betale omtrent en kvart milliard kroner over fire år til den ny multikulturelle licensradio.

Radio LOUDs ledelse har valgt at pryde forsiden med hele fem migranter, der slentrer rundt i gaderne iført sorte hættetrøjer og kasketter.

Det er den tidligere Danmarks Radio-chef Ann Lykke Davidsen, der står bag Radio LOUD. Igennem 13 år har Ann Lykke Davidsen været licensbetalt radiovært og chef i Danmarks Radio

Radio LOUDs Ann Lykke Davidsen har yderligere arbejdet i 10 år som ‘frivillig’ i ‘Foreningen Nydansker’. Den multikulturelle organisation ‘Foreningen Nydansker’ er etableret med det formål at gøre ‘mangfoldighed til en ressource og gevinst’ i Danmark.

Ann Lykke Davidsen hyrer en kær gammel DR-kollega – Ole Mølgaard – da hun skal udforme millionansøgningen til den ny licensradio LOUD. Ole Mølgaard har en fortid som kanal- og udviklingschef i Danmarks Radio. Det er Ole Mølgaards eget firma ‘The Crowd’, der ejer og har registreret internetadressen til Radio LOUD.

Til manges forundring sidder den tidligere DR-chef Ole Mølgaard også i bestyrelsen i den ny taleradio Radio4, der går i luften 1. november 2019.

Ole Mølgaard er altså involveret i hele to licensradioer – Radio4 og LOUD – der den seneste tid har indkasseret millioner af danskernes skattekroner.

Det hele virker som en stor ildelugtende suppedas af tidligere Danmarks Radio-chefer rørt op med rigelig multikulturel propaganda.

Se også
24syv lukker: Migranterne og vennernes venner takker af

ANNONSE