Nyt

I weekenden gik over 500 mennesker i sørgemarch gennem den tyske landsby Worms. De mindedes 21-årige Cynthia R. som i forrige uge blev brutalt knivdræbt af sin 22 år gamle tunesiske kæreste Ahmed T. Hun havde tilpasset sig alle hans muslimske krav, men da hun nægtede at flytte til Tunesien, dræbte han hende uden nåde.

De blev kærester for fire måneder siden, rapporterer Samhällsnytt, som har taget sagen op og som spreder sig gennem alternative medier, men langt hen ad vejen er  fraværende i mainstream medierne.

«Hun var et sødt menneske. Hun sagde aldrig et ondt ord om nogen. Hun elskede sit job og ønskede at studere til jordemoder. Hun var glad og munter, og kendt for sin varme og hjælpsomhed», sagde hendes onkel til det tyske netmagasin PI-News. Cynthia var glad for dyr og havde to hunde, men pludselig forandrede hun sig radikalt.

ANNONSE

Hun begyndte at tilpasse sig Ahmeds krav til hvordan en muslimsk kvinde skal være. En ven af familien fortæller, at Cynthia begyndte at bære hijab for Ahmed skyld. Hun stoppede med at bruge sminke, og begyndte at lære sig arabisk for hans skyld.

Ahmeds asylansøgning var allerede afslået da Cynthia og Ahmed mødte hinanden, og han var klar over at han ville blive udvist. Derfor forsøgte han at overtale Cynthia til at rejse med ham til Tunesien, men der trak hun stregen. Hun sagde nej, og det blev fatalt.

Motivet for drabet er fremdeles uklart, men der er spekuleret flere gange i om asylsøgere, som skal udvises begår alvorlig kriminalitet for at holde sig fast i det land, de er i – særligt fordi det er let at hævde sig sindssyg i gerningsøjeblikket i de europæiske retssale, og gennem det slippe for straf og få behandling i stedet.

Klart er det imidlertid at den 21 år gamle kvinde blev dræbt med ti knivstik i nakken, brystet, hænderne og ryggen. PI-News skriver at Cynthia ville have været i live i dag (som alt for mange andre vestlige kvinder og mænd), hvis myndighederne havde haft bedre grænsekontrol, udvist Ahmed med det samme, eller placeret ham i fængsel for et tyveri han havde begået. Men ingenting blev gjort.

Indvandringsvenlige Tyskland har tidligere nægtet at klassificere Marokko, Algeriet og Tunesien som «trygge lande», det er muligt at deportere asylsøgere tilbage til. Det koster liv, men mainstream-medierne nægter at skrive om den enorme fare som vestlige politikere har sat unge kvinder i gennem masseimporten af dysfunktionelle unge mænd fra dysfunktionelle muslimske samfund. Det bidrager bare til endnu flere unødvendige tragedier.

 

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige