Nyt

En jøde på vej gennem diamantkvarteret. Foto: Flickr

Hvad den belgiske avis Express mener, er at byen aldrig mere et borgerligt styre, da 90 procent af indvandrerne stemmer rødt. Mon ikke lige der er nogle borgerlige multikulturalister, der har skudt sig selv i foden? Antwerpen har også i tusind år været en jødisk by. Jøderne tvivler nu på, om Belgien kan beskytte dem.

Antwerp will soon be “lost” to the hope of any future conservative government, local media said as data showed only a quarter of the city’s young children are Belgian natives, and studies revealed migrant background voters overwhelmingly supporting left-wing parties.

To illustrate this, the magazine pointed to a University of Antwerp study which found that almost 90 per cent of the city’s voters with Moroccan or Turkish origins voted at last October’s elections for left-wing parties, with 31 per cent opting for the extreme left Workers’ Party of Belgium (PVDA).Historic European City Antwerp Now Majority-Minority

ANNONSE