Nyt

Ifølge medieberetninger kom det til stridigheder uden for Al-Hussaini moskeen i Cricklewood i Nordvestlondon onsdag formiddag. Personer i en bil på en parkeringsplads skulle have siddet og drukket og brugt narkotiske stoffer. Det havde udløst en konflikt med en stor gruppe muslimer i en moskeen der ligger ved siden af parkeringspladsen.

Muslimerne havde krævet de skulle forsvinde og der opstod tumult.

Efterfølgende skulle bilen have forfulgt muslimer hvor tre personer bliver ramt og kvæstet. Muslimer udtaler der skulle være råbt “antimuslimske slogans” og kalder sagen “islamofobisk”. Politiet undersøger om sagen er en “hatecrime” og siger at “det var heldigt” der ikke var nogen der døde.

Passagerne i biler er i midten af tyverne og europæere. Ingen var ved formiddagstid arresteret.

Daily Mail – Shocking moment speeding hit-and-run driver swerves at worshipers outside London mosque in ‘anti-Muslim’ attack that left three injured

Breitbart – Three Injured, Hate Crime Investigation Launched After Car Driven into Crowd Outside London Mosque

ANNONSE