Nyt

I går skrev vi om angrebet i London ved Westminster hvor en Ford Fiesta ramlede ind i en samling cyklister og fodgængere.

Terrorangreb i London: Kørte cyklister og fodgængere ned

Nu er der mere om sagen.

Den anholdte hedder Salih Khater, er 29 år og er fra Sudan i Afrika. For fire år siden fik han britisk pas. Tre personer blev såret, men to er udskrevet. Scotland Yard undersøger sagen som et terrorangreb pga. måden bilen blev ført på.

Inden påkørslen skulle han havde afsøgt områder og ledt efter et tidspunkt hvor der var særligt mange mennesker i grupper. Der er ikke fundet våben eller sprængstoffer i bilen.

Myndighederne siger de har lidt viden om ham og hvad motivet kan have været. Ifølge medieoplysninger skulle han havde interesse i musik fra Rihanna og Celine Dion. Han skulle have gået på Coventry Universitet mellem september 2017 og maj 2018. Universitet siger han ikke længere går der. Selv kalder han sig selv på Facebook for “butiksbestyrer”.

Mirror

Krone Zeitung (Østrig)

ANNONSE