Nyt

En mand er arresteret og mistænkt for terror efter at have kørt en Ford Fiesta ind i cyklister og fodgængere udenfor Parlamentet i London.

This is the horrifying moment a Ford Fiesta swerved to hit at least ten cyclists and pedestrians at up to 50mph before narrowly missing two police officers as it ploughed into barriers outside the Houses of Parliament today.

The terror suspect, a black man in his late twenties now refusing to co-operative with police, was pulled from the smoking silver Ford Fiesta by around a dozen armed officers who had their rifles trained on him.

pastedGraphic.png

Den arresterede mand kørte flere fodgængere og omkring 10 cyklister ned. Tre af disse blev såret, to af dem blev kørt på sygehuset for behandling, men tilstanden skal ikke være livstruende for nogen af dem.

Den arresterede mand nægter at forklare sig og vil ikke samarbejde med politiet.

– Det ser ud til at det var en bevidst handling, siger politiet og lægger til, at manden var alene i bilen og at det ikke er fundet skydevåben eller andre våben i bilen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WC6Gd-EmW7k

ANNONSE