Nyt

Det skriver BT  den 30. juni.

Optællingen gælder for perioden 1. Januar 2016 til den 8. maj 2017, og viser at mindst 35 ud af 65 personer, der er blevet dømt for voldtægt, andet seksuelt forhold end samleje eller forsøg på voldtægt mod en person over 15 år, var indvandrere eller efterkommer.

Der er dog en årsag til dette siger  en såkaldt “ekspert”.

»Vi ser i Sverige især blandt de indvandrerfyre, der bliver anklaget for voldtægt, at de lægger skylden over på kvinden – offeret – og kalder hende for en luder og siger, hun opførte sig på en måde, så hun selv var skyld i det. Hun var med på det og det i begyndelsen, hun havde g-strengstrusser på og var glatbarberet forneden.«

»Årsagen til overrepræsentationen er den dårlige integration. De føler sig ikke som en del af samfundet, kommer hurtigt til at føle sig udenfor og føle foragt for samfundet og for andre,« 

siger Christian Diesen, professor i procesret ved Stockholms Universitet.

Man skal bemærke det er overfaldsvoldtægter:

Ved overfaldsvoldtægt forstås voldtægt mod en person, som gerningsmanden ikke kender eller kun har et yderst perifert kendskab til. Og hvor der ikke forud for voldtægten har været samvær af den karakter, der er beskrevet nedenfor under kontaktvoldtægt.

Domstol.dk

ANNONSE