Nyt

Dagens artikel i Ekstra Bladet om Støjberg.

I en artikel hvor James Kristoffer Miles kalder ghettopakken for “vidtgående udlændinge-stramninger” skriver han om det venstreliberale medie New York Times, at det “har kastet et kritisk blik” på ghettopakken.

Udover de sædvanlige fraser om hvor synd det er for migrantfamilier der typisk kommer fra muslimske områder, er der ikke nyt i artiklen bortset fra Ekstra Bladet Poul Madsens besættelse af Inger Støjberg og et ønske om der er nogen skal mene dansk politik skal bestemme af hvad to jornalister, Ellen Barry og Martin Selsoe Sorensen hvor sidstnævnte endda er dansk skriver.

At USAs svar på Politiken er migrantvenlig og på andres bekostning er ingen nyhed.

Ekstra Bladet – Så er den gal igen: Støjbergs ghettopakke vækker opsigt i udlandet

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte