Nyt

Billedet: Mohamed Hoblo / Foto: Facebook

CinemaxX viste mandag i deres biograf på Fisketorvet filmen «Last chance» som er produceret i Australien af muslimer og hvor en berygtet «prædikant» medvirker. Endvidere introducerer han filmen. Tirsdag er der forestilling i Aarhus ligesom den også skal vises i Sverige.

Navnet på «prædikanten» er Mohamed Hoblo som blandt er citeret for udtalelser som

«Enhver person, der misser én bøn – ikke to – én bøn, er i Allahs øjne værre end en morder, værre end en voldtægtsmand, værre end en terrorist og værre end en pædofil»

Ifølge en artikel i den britiske avis Daily Mail har «prædikanten» over 50.000 følgere på sin Facebookside.

Efter der har været en del omtale af filmen på de sociale medier og shitstorm mod biografen afviste den dog, at stoppe forestillingen.

CinemaxX skriver de først nu er blevet opmærksom på “prædikanten” introducerer forestillingen. De har så bedt politiet taget stilling til om der er risiko ved arrangementet og da politiet har afvist dette, så har de besluttet ikke at stoppe arrangementet. Dog vil de undersøge om de skal indføre det de kalder screening af fremtidige forestillinger. CinemaxX oplyser de jævnligt udlejer lokaler til lukkede arrangementer.

I en artikel i BT oplyses det, at publikum var kønsopdelt.

Kender man området og Fisketorvet er der tit fyldt med arabiske typer og muslimske kvinder der er tilslørede.

 

https://www.facebook.com/CinemaxXKBH/posts/10155715144688049?comment_id=10155715861758049&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R3%22%7D

BT – Daily Mail

 

Islamistisk hatpredikant talar i Helsingborg nästa vecka

ANNONSE