Nyt

Billedet:  Hessen Volker Bouffier (CDU) holder tale under valgkampen 2017 / Foto: Udsnit fra Wikimedia Commons

Tyskland: Delstatspræsident foreslår afskaffelse af pengeydelser til afviste asylansøgere

I et interview med avisen Rheinische Post siger ministerpræsidenten for delstaten Hessen Volker Bouffier (CDU) at afviste asylansøgere fremover ikke længere skal kunne modtage pengeydelser. Han foreslår istedet naturalieydelser. Afviste asylansøgere har fortsat et behov for et eksistensminimun af underhold for at leve siger han.

Videre er han citeret for: «Når en asylanmodning i en fair retsstatslig sagsbehandling bliver afvist, må denne forlade landet. Så enkelt er det egentligt».

Bemærkning

Problemet med den tyske asyl- og migrantpolitik består stadig i en massiv naiv forestilling om retsstaten kan opretholdes når alle og enhver i princippet kan søge asyl uden der er udsigt til de vender hjem. Videre er der massive problemer med, at sende selv de afviste asylansøgere ud af Tyskland og Europa som senest sagen fra asyljeren i Ellwangen viser

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

 

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet