Nyt

Foto: safeshorts.eu

Den tyske forretningskvinde Sandra Seilz har fået stor kommerciel succes med en serie voldtægtssikre shorts, som hun har udviklet efter at være blevet antastet under en joggingtur, skriver Bild

Mens hun løb, blev hun angrebet af tre fulde mænd, som forsøgte at trække bukserne ned på hende. Modig indgriben fra en forbipasserende forhindrede dog det værste. «Efter det ønskede jeg at udvikle et kyskhedsbælte, som kunne få kvinder over hele verden til at føle sig sikrere», siger Seilz.

Produktet hun har lavet efter den bitre erfaring, er produceret i et materiale som er modstandsdygtigt mod rivning og skæring. Det er låsbart efter sammensnøring, forstærket i skridtet for at beskytte mod befamling, og udstyret med en alarm på 130 decibel.

80 % af salget er gået til Tyskland, hvor mange kvinder åbenbart ikke føler sig trygge længere. Seilz vil nu flytte produktionen til Indien for at kunne tilbyde produktet til en lavere pris.

ANNONSE

Sådanne «Safe shorts» kan åbenbart også bruges som trusser, og det er vanskelig ikke at få associationer til de kyskhedsbælter, som skal have været benyttet i middelalderen. At der er efterspørgsel efter lignende produkter i dag, siger noget om Europas moderne middelalder.

ANNONSE