Nyt

Kvindekampen har i løbet af min levetid taget skridtet fra retten til at ligge øverst, til retten til at gå i shorts. I Toulon i Frankrig blev det organiseret en shortsdemonstration, efter at en pige blev verbalt angrebet af fem andre piger, for at være iført denne forførende og løsslupne beklædning. Episoden fandt sted på en bus og de fem piger skreg fornærmelser, mens de spyttede på hende. Ingen af de andre passagerer på bussen tog den shortsklædte i forsvar.

Når den 18-årige pige spurgte, om forskellen mellem hendes outfit og mænd der går uden skjorte, lød svaret: Fordi du er kvinde. Du skal respekteres, din beskidte tæve!

shorts

Den hetzede pige, som ikke fik gå kledt som hun ville – i Frankrig.

shorts1

Hundredvis af kvinder demonstrerede i shorts i Toulon.

Efter at Maude Vallet publicerede sin triste selfie med shorts på Facebook, fik hun stor støtte. Indlægget er delt over 50.000 gange. Dette resulterede i en støttedemonstration i shorts i Toulose. “Tousenshort” – alle i shorts.
Le Figaro   20minutes Var-Matin

ANNONSE