Kommentar

De tyske myndigheder bliver ved med at trække deres egne borgere til slagtebænken. Midlet er muslimsk masseindvandring, samtidig med, at det er aldeles verboten at ville knytte nogen forbindelse mellem de mange mord og voldelige overfald og gerningsmændenes ideologi. Det har i hvert fald intet med islam at gøre, forsikrer politi og presse. Altså ligesom i Danmark.
Angela Merkel, der om nogen bar ansvaret for at have åbnet sluserne for den islamiske massetilstrømning, fik for nylig en fin pris for sin indsats og nyder fortsat almindelig anseelse i de toneangivende medier både i Tyskland og i flere andre EU-lande.
Hugh Fitzgerald fra Jihad Watch kunne i går berette om flere opsigtsvækkende knivoverfald med dødelig udgang. Der er tale om et tilfældigt udpluk, for Tyskland bliver dagligt plaget af 50 knivstikkerier, hvoraf det store flertal begås af migranter.
I slutningen af oktober sidste år knivdræbte en somalisk migrant to tilfældige og sårede to andre i den ellers fredelige by Ludwigshafen. Journalisten Jan A. Karon, der var vokset op 800 meter fra gerningsstedet, reagerede ved at betegne Somalia som ”et shithole-land med en stenalderkultur” og blev prompte fyret fra sit job. Han blev også suspenderet fra Twitter, men suspensionen blev senere ophævet.
Den somaliske gerningsmand var åbenbart en dygtig knivstikker og havde skåret hånden af det ene af sine ofre. Selvom somalieren havde råbt ”Allahu akbar” (Allah er større), sagde politiet, at motivet var uklart.
I modsætning til de fleste andre journalister nægtede Karon at bøje sig den kampagne, der rejste sig mod ham. ”Hvis professionelt oprørte mennesker nu vil fortælle mig, at jeg er højreorienteret, racist eller xenofobisk, fordi jeg ikke vil tie om dette, er jeg ligeglad. Disse individuelle tildragelser sker nu hver dag over hele Tyskland.”
Sidste år stak en somalisk migrant tre kvinder ihjel i Würzburg. Blandt dem var en mor, der prøvede at beskytte sin datter mod morderen. Ifølge rapporter løb pigen skrigende gennem et Woolworth stormagasin oversmurt af sin mors blod.
Selvom den somaliske gerningsmand råbte ”Allahu akbar” under overfaldet og fortalte efterforskerne, at han var i færd med jihad (hellig krig), afviste politiet, at der var noget islamisk motiv til udåden. I stedet blev det besluttet, at knivstikkeren havde ”psykiatriske udfordringer”, hvorefter han slap for at komme i fængsel.
Et yderligere eksempel: En migrant fra Eritrea stak en 14-årig pige ihjel, mens hun var på vej til skole i Illerkirchberg i Baden-Württemberg. Pigens 13-årige ven blev også stukket adskillige gange og alvorligt såret.
Den lille by Illerkirchberg med 5.000 indbyggere rummer et asylcenter, hvor gerningsmanden holdt til. Politiet stormede centeret og arresterede to beboere foruden gerningsmanden, der blev fundet i besiddelse af gerningsvåbenet.
Efter udåden skyndte politiet sig at udskælde enhver, der ikke brød sig om at have et asylcenter i byen og formanede byens indbyggere ”ikke at nære almindelig mistænksomhed mod fremmede, mennesker, der søger beskyttelse, eller asylansøgere i almindelighed eller opfordre til eller støtte en sådan mistænksomhed.”
Med andre ord: Enhver muslimsk bloddåd skal besvares med tillid til muslimer. Og da ugerningerne intet har med islam at gøre – men nærmest er det modsatte – står profeten stærkere og mere uplettet, hver gang nogen falder for de lange knive.
Og det går videre: Sidste måned stak en syrer en buschauffør, der havde bedt ham om at vise sin billet. Og i oktober huggede en migrant fra Jordan gentagne gange kniven i en ukrainske kvinde, hvorefter han roligt fortsatte med at spise sine pomfritter og bratwurst. I oktober knivdræbte en somalier to mænd midt på gaden og skar hånden af den ene, mens han råbte ”Allahu akbar”. I august stak en syrisk migrant en ansat på et immigrationskontor i Wuppertal. Sidste år var en afghansk migrant tæt på at tage livet af en kvindelig gartner, som fik svære kognitive skader.
Afghaneren var utilfreds med, at en kvinde arbejdede, så hvad var mere nærliggende end at slå hende ihjel, som de gør hjemme i Afghanistan?
Og, og, og! Angela Merkel og hendes venner har virkeligt fået noget fra hånden. Nazisterne fik ikke helt held med at ødelægge Europa. Nutidens politikere er meget bedre til det.

 

 

ANNONSE

Mest læst