Kopierede/fra hoften

Set på Facebook.

“PAS PÅ JERES ‘PIGEBØRN’ I NATTELIVET..!!!
Der har den seneste tid været flere episoder i midtbyen, hvor unge piger er blevet forfulgt, passet op og befamlet, etc.. Eks. var en ung pige ude og lufte hund kl 7.00 om morgenen på Boulevarden, hvor hun blev truet med kniv og fik valget om hun ville voldtages på stedet eller i baggården.. – heldigvis kom der nogen ud af opgangen og gerningsmanden stak af..

Lørdag kl ca. 5.00 var det så min 21 årige datters tur…
Hun er lige flyttet i lejlighed og var på vej over et tomt Nytorv da der pludseligt og ud af det blå var 4 drenge der passede hende op og rykkede i hende, – og alt imens de befamlede hende fik hun fortalt hvad de havde tænkt sig at gøre ved hende, – og der var INGEN grænser for hvilke seksuelle perversiteter hun skulle udsættes for..!

Min datter begyndte at råbe og skrige af dem, og da hun fik øje på 2 danske drenge råbte hun om hjælp , og de stoppede gudskelov op og hjalp hende.. – der begyndte skubberi og imens fik de danske drenge besked på de ikke skulle blande sig, ‘I kender hende jo ikke engang, så bland Jer fucking udenom’ som gerningsmændene sagde… – i det samme kom der yderligere 3 af voldsmændenes venner til, men de danske drenge var vedholdende og beskyttede min datter, mens hun ringede til politiet.. – da de erfarede Politiet var på vej stak de af i 3 grupper… – og min datter brugte så 2 timer på afhøring og gennemgang af billeder fra arkivet på gården.

Desværre viste det sig at Politiet ikke har billeder af pågældende gruppe, men de er bekendte med dem og har eftersøgt dem i en periode uden held.. 1 time efter min datter blev forulempet skete en tilsvarende episode for en anden sagesløs ung pige, men heller ikke her havde Politiet det nødvendige held til at pågribe dem.

Den pågældende gruppe består af 7 meget mørke drenge på mellem 17-22 år og deres højde er hhv. ca 175 cm, 185 cm og en enkelt på over 2 meter, sidst nævnte er markant høj og fungerer øjensynligt som gruppens leder, – og Politiet leder efter ham grundet flere lignende episoder og voldssager.

Hvis der er nogen herinde der har kendskab til hvem den gruppe kan være, eller ved du I direkte hvem det er, så må du/I meget gerne skrive mig en PB, – eller kontakte Aalborg politiet.

Min datter fik desværre ikke de danske drenges navne og numre, men hvis I læser dette må I meget gerne kontakte mig! I skal vide jeg er meget taknemmelig for det I gjorde, – og I kan være stolte af Jer selv, – at I ikke er en del af dem der bare går videre.. – det gør at I er ganske særlige i forhold til flertallet i dag🙏🏼

Vh Lars”

ANNONSE