Nyt

Billede: Donald og Ivana Trump under US Open 7 september 1997

Venstresiden lider av Trump-psykose. Det er en tvangsmæssig beskjeftigelse med en president de ikke kan tåle. Det kan aldrig blive for meget Trump.

Nu er det Michael Wolff, en journalist der fik fri tilgang til de indre gemakker i måneder, som lækker detaljer. De er alltid personlige, om Trumps karakter: En blanding av monster og barn.

Trump, in fact, found the White House to be vexing and even a little scary. He retreated to his own bedroom — the first time since the Kennedy White House that a presidential couple had maintained separate rooms. In the first days, he ordered two television screens in addition to the one already there, and a lock on the door, precipitating a brief standoff with the Secret Service, who insisted they have access to the room. He ­reprimanded the housekeeping staff for picking up his shirt from the floor: “If my shirt is on the floor, it’s because I want it on the floor.” Then he imposed a set of new rules: Nobody touch anything, especially not his toothbrush. (He had a longtime fear of being poisoned, one reason why he liked to eat at McDonald’s — nobody knew he was coming and the food was safely premade.) Also, he would let housekeeping know when he wanted his sheets done, and he would strip his own bed.

Politisk er bogen tynd. Wolff påståer at Trump ikke trodde han kom til at vinde. At han bent ut satset på at tabe.

Det lyder vildt usandsynlig. Alle der fulgte valgkampen kunde se at Trump la ind et gear som Hillary manglet. Hvorfor skulle han lægge ind besøg til swing-staterne Wisconsin, Michigan og Pennsylvania hvis han ikke ønsket at vinde?

Shortly after 8 p.m. on Election Night, when the unexpected trend — Trump might actually win — seemed confirmed, Don Jr. told a friend that his father, or DJT, as he calls him, looked as if he had seen a ghost. Melania was in tears—and not of joy.

There was, in the space of little more than an hour, in Steve Bannon’s not unamused observation, a befuddled Trump morphing into a disbelieving Trump and then into a horrified Trump. But still to come was the final transformation: Suddenly, Donald Trump became a man who believed that he deserved to be, and was wholly capable of being, the president of the United States.

Wolffs motiv har været at tegne et mest mulig negativt billede av presidenten. Det er også hvad danske medier slavisk gengiver.

De forstår ikke at de er blevet junkies på Trump-bashing. Det bliver aldri nog. Den der kommer ut som vinder er Trump. Alt drejer sig om ham. Han fylder så meget at der ikke bliver rum for konkurrenter.

ANNONSE

I dag er ytterligere detaljer fremkommet, selvsagt om hans forhold til kvinner. Sex-livet er den ultimative sandhed om et menneske.

Skal vi tro Wolff tager Trump en særskilt glede af at forføre venners ægtemager:

“Trump liked to say that one of the things that made life worth living was getting your friends’ wives into bed,” Wolff wrote. He added disgusting details as well.

“In pursuing a friend’s wife, he would try to persuade the wife that her husband was perhaps not what she thought. Then he’d have his secretary ask the friend into his office; once the friend arrived, Trump would engage in what was, for him, more or less constant sexual banter,” the book claimed.

Wolff paraphrased Trump, “Do you still like having sex with your wife? How often? You must have had a better fuck than your wife? Tell me about it.lhave girls coming in from Los Angeles at three o’clock. We can go upstairs and have a great time. I promise…”

Hvis det havde været Mick Jagger havde det været cool. Med Trump lyder det svinsk.

Then came the sick twist: “And all the while, Trump would have his friend’s wife on the speakerphone, listening in.”

Trump som Caligula. Men riktig så uvitende som Wolff tegner ham, er han ikke. Wolff skriver at han ikke anede hvem John Boehner var. Men Trump har spilt golf med Boehner siden 2013.

 

Fire and Fury: Donald Trump Says ‘Getting Your Friends’ Wives Into Bed’ Makes ‘Life Worth Living’

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Ét svar til “Venstresiden er besatt av Trump”

  1. Janutte siger:

    George Soros bruger jo store summer for at tilsmudse Trump og smadre Vesten. Gad vist om oliesheikerne er med på den vogn.