Nyt

Jeff Sessions gav fredag ordre til en fuld gennemgang af Obama-administrationens politik overfor Hizbollah. Politicos Josh Meyer udgav søndag et langt essay, hvor han i detaljer dokumenterer, at Obama-administrationen saboterede narkopolitiets arbejde med at kortlægge og pågribe Hizbollahs narkonetværk.

Hizbollah importerede tonsvis kokain til USA, men Obama-administrationen tillod ikke narkopolitiet at slå ned på dem, af hensyn til forhandlingerne med Iran. Iran sponsorerer og bruger Hizbollah.

Ledere i narkopolitiet stod frem under fuldt navn og fortalte om Obama-folkenes sabotage. Historien vakte stor opsigt. Politico er et venstreorienteret magasin.

Nu vil Sessions have en omfattende gennemgang: Er der Hizbollah-operatører, som burde vært arresteret? Er der hold i påstandene om, at US Government holdt en beskyttende hånd over et gigantisk narkonetværk, som også bedrev våbensmugling, hvidvaskning af penge og terror?

Obamas folk har kaldt historien for en konspirationsteori. Det lyder som et argument fra personer, som ikke har noget at komme med.

 

Sessions orders DOJ review after report Obama administration gave Hezbollah a pass

ANNONSE