Nyt

Belgisk politi måtte ty til vandkanoner for at holde stenkastende fodboldtilhængere på afstand, der «fejrede», at Marokko kvalificerede sig til VM i foddbold lørdag aften. Byens centrum lignede en krigszone.

Der bor over 100.000 marokkanere i Bruxelles, og en stor gruppe af dem valgte at samle sig i byens centrum, hvor de satte ild til biler, knuste butiksruder og angreb politiet i deres store glæde over hjemlandets fodboldsucces. Rene glædesoptøjer. Enhver anledning (og brosten) gribes med begge hænder.

Fodboldsejre fejrer man naturligvis med en ny mobiltelefon. Her er det bare om at forsyne sig:

Og festblus:

Før man afslutter løjerne med en omgang stenkast mod politiet:

Frisk og munter «belgisk» ungdom …

 

 

BBC   Reuters   Sky News  Flanders News

ANNONSE

Mest læst

Hvem skal nu betale?

Krigsguden kalder