Nyt

Ifølge NY Times har kilder i politiet bekræftet, at drabsmanden i Sutherland Springs er den 26 årige Devin Patrick Kelley. Kelley dræbte mindst 26 personer og sårede 24 under en gudstjeneste i First Baptist Church, før han forsøgte at stikke af. Det er fortsat usikkert, om han dræbte sig selv, eller om politiet skød ham. På Twitter siges det, at det var en lokal beboer, som skød og dræbte ham.

Kelley var en veteran fra US Air Force, hvor han arbejdede med logistik og forsyninger. Han stillede op i fuldt combat-antræk, da han begik massemordet. Kelley boede i New Braunfels lidt nord for San Antonio, hvor han også havde gået i skole.

Sutherland Springs var der i år 2000 registreret 362 indbyggere. Et lille sted, hvor alle kender hinanden.

Bilen Kelley kom kørende i.

Lokalavisen skriver , at politiet har gennemsøgt Kelleys hus for eksplosiver.

Kelleys Facebokprofil er slettet, men en webcache viste, at han lagde dette coverbillede ud for en uge siden:

CBS News tilføjer: Kelley gjorde fra 2010 til 2014 tjeneste i U.S. Air Force. Han blev stillet for militærret i maj 2014 og blev smidt ud. Til massemordet brugte Kelley en AR-15 rifle, siger CBS´ korrespondent, Jeff Pegues.

ANNONSE

Daily Mail skriver, at Kelley var gift og at han tidligere havde undervist i bibelstudier.

ANNONSE