Nyt

To læger i Detroit er sigtet for at have medvirket til omskæring af unge piger.  Fakhruddin Attar (53) og Farida Attar (50) tilhører samme moské som Jumana Nagarwala. Hun blev arresteret i sidste uge: Kvindelig læge arresteret for omskæring af unge piger. Risikerer fængsel på livstid.

Alle tre tilhører moskeen Anjuman-e-Najmi i Detroit, og er medlemmer af en muslimsk sekt fra Indien kaldet Dawoodi Bohra. Sekten stammer fra den indiske vestkyst og har traditionelt bestået af forretningsmænd, entreprenører og faglærte. Det finnes 1 million af dem på verdensbasis.

The Detroit Free Press reports that Dr. Fakhruddin Attar, 53, and wife, Farida Attar, 50, have been charged with conspiring to perform female genital mutilation. The complaint against them alleges that they allowed Nagarwala to use the Burhani Medical Clinic and helped arrange procedures; Farida is said to have held the girl’s hands “in order to comfort them” while they were being cut by Nagarwala.

Det ser ut til at denne sekt også har forbindelser til Norge :

On Saturday, 21st of June bhai Abdulhusein & Dr Tasnim Alibhai family got the sharaf of ziyafat in the morning at their residence in the town called Kongsberg which lies south of Oslo. An araz was done to form a medical committee in Scandinavia with a total of 17 members.

«Medical committee»? Det lyder ikke lovende, når man tænker på, hvad de praktiserer.

Klinikken ligger centralt i Detroit.

 

The Detroit News     BBC    New York Magazine

ANNONSE