Nyt

Tidlig søndag morgen udbrød der brand i Sveriges største asylcenter i Vänersborg. 10 personer er kommet til skade: 8 på grund af røgforgiftning og 2 personer kom alvorligt til skade, da de sprang ud af et vindue på 3. sal.

Det var også her at branden i følge politi-og brandvæsen opstod i et fællesrum på den etage, der huser enlige mænd. Årsagen til branden er endnu ikke klarlagt, men politiet behandler sagen som en mordbrand.

Branden er nu slukket og frivillige hjælpeorganisationer som Røde Kors, Svenska Kyrkan og Sveriges svar på Venligboerne, Support Group, er på stedet og deler mad og tøj ud.

Asylcentret i Vänersborg huser ca. 1000 flygtninge og migranter, og centrets størrelse gjorde, at langt de fleste beboere ikke fandt ud af, at noget var galt, men sov igennem hele forløbet.

ANNONSE

 

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/loK4M/tva-personer-hoppade-fran-brinnande-hus

ANNONSE

2 svar til “Brand i Sveriges største asylcenter: 10 tilskadekomne – heraf 2 alvorligt”

  1. KnudMadsen siger:

    DR fortæller, at nogle alumner sprang ud fra 3. sal. Hvordan kan det lade sig gøre fra den viste bygning, og som DR også viste med røg ud af et vindue??????

  2. Glennie Sørensen siger:

    Hvor er 2 og 3 sal i denne bygning, jeg kan kun se stuen og 1 sal.. DR laver fake news, når de påstår at nogle emigranter sprang ud fra 3 sal…. MSM = LØGNEPRESSEN