Nyt

Det hjælper ikke, at de fem, der kom til skade i Fagersjö, kun kom lettere til skade. Medierne har en tendens til at vælge den vinkel, som om det mindsker alvoren af ​​bomberne, der sprænges mod civile huse i en større europæisk by.

Det, der sker i Sverige, sker ikke i noget andet europæisk land. Det er en mindre krig, der finder sted i civil boligbebyggelse .

Eksplosionen skete i Fagersjö-kvarteret i den sydlige del af byen mandag aften, og forårsagede også en del materiel skade. Blandt andet blev en lejlighedsdør og vinduer ødelagt, oplyser politiet til nyhedsbureauet TT.

Politiet efterforsker og har afspærret et større område.

Årsagen til eksplosionen kendes ikke.

Sidste år var der 149 eksplosioner i Sverige, hvilket er rekord. Flere hundrede blev efterladt hjemløse, og en ung kvinde blev dræbt. (NTB)

Den anden eksplosion fandt sted på Lidingö tættere på 04. Når seks meldes sårede, kan man forestille sig, hvor mange hundrede der bliver rystede af lyden, der fylder natten.

Politiet modtog oplysninger om sagen klokken 03.48. Eksplosionen siges at være gået af uden for huset, som har fået skader på facade og vinduer.

– Én person er overvåget af sundhedsvæsenet, fortæller Adam Alm fra Storstockholms brandvæsen til nyhedsbureauet TT.

Sagen efterforskes som offentlig fare og ødelæggelse. (NTB)

Læs også ældre sager:

Stockholm: «Jeg vil aldri kunne føle meg trygg her igjen», sier nabo etter bombe

Køb “Klanen” her!

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden