Nyt

Den tyske forsvarminister Ursula von der Leyen ville ikke bære hijab eller hellang abaya under et officielt besøg i Saudi-Arabia. Det skabte vrede hos araberne, som mente, at hun ikke respekterede dem. Ursula von der Leyen havde følgende kommentar til en arabisk avis:

-Ingen kvinde i min delegation vil blive bedt om at iføre sig abaya, både kvinder og mænd har ret til at vælge sin egen påklædning.

german-defence-minister-hijab-755326

Selvvalgte påklædning

Ursula von der Leyen er ikke den første vestlige kvinde, der irriterer saudiaraberne ved at droppe hijaben. Også Michelle Obama, Hillary Clinton, Theresa May og Angela Merkel er tidligere mødt op uden hijab.

Daily Express

ANNONSE

Ét svar til “Den tyske forsvarsminister nægtede at iføre sig hijab”

  1. Bjørn Kristiansen siger:

    Sådan bør det foregå..