Nyt

I Fruängen lige syd for Stockholm har der sent i går aftes været endnu et skuddrama. Politiet formoder, at der ikke er tilskadekomne, hvilket skal oversættes med, at de ikke ved det, da forbryderne allerede er over alle bjerge.

Politiet blev tilkaldt 20,38 af vidner, der havde hørt maskingevær-salver. Det viste sig,  at det var en bil, der blev beskudt, hvilket passer med vidneudsagn, der siger at de så en bil forlade stedet i høj fart efter skuddene, og senere fandt man en brændende bil af samme model i Vårby. I  bilen skulle man efterfølgende have fundet et automatvåben, og der er fundet tomme patronhylstre på stedet, hvor skuddene faldt.

Politiets oplysninger er sparsomme, men efterlader – igen – et klart indtryk af, at man ikke ved, hvor man skal lede, hvad man skal lede efter, og hverken har udsigt til at opklare forbrydelsen eller pågribe de kriminelle, der igen har udsat uskyldige for livsfare i hvad der må formodes at være et banderelateret opgør.

ANNONSE

Det svenske politi er på hælene, kriminelle bander hærger fortsat gaderne og lovløsheden breder sig.

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23967673.ab

ANNONSE