Kopierede/fra hoften

Lørdag aften var der hældt kølig rosévin op i krystalglassene i det boligområde, hvor Danmarks øverste elite bor. Men noget skulle ødelægge den gode stemning blandt Danmarks absolut rigeste mennesker.

To grupper af kriminelle indvandrere fra ghettoerne i Kokkedal og Nivå i Nordsjælland støder tilfældigt på hinanden. De kriminelle indvandrere er ved Strandvejen, der er Danmarks mest fashionable rigmandskvarter. Her bor milliardærer side om side, og de oplever sjældent den multikultur, der bliver mange andre danskere til del. Deres eneste møde med multikultur er, når de importerer au pair-piger fra Det fjerne Østen – aldrig fra Mellemøsten.

Omkring klokken 18 går indvandrerne amok. Først kommer de op at slås, men så henter nogle af udlændingene skydevåben. Skuddene brager ud over Øresunds blanke vandspejl, og de rige mennesker er angste. Et vidne, der bor i nærheden hører “5-6 skud”.

ANNONSE

Et venindepar med tre hunde kommer kørende i deres dyre bil på Strandvejen og ser det drabelige optrin.

“Der er flere mænd længere fremme, de fleste ligner indvandrere, som løber rundt, mens de råber,” fortæller den kvindelige chauffør. En indvandrer kommer hen til veninderne og flår deres bildør op og råber, at han vil have deres bil. Kvinden sætter sig til modværge og vil ikke udlevere hendes meget dyre bil til de skydegale indvandrere. Hun ringer 112.

Politiet ankommer til gerningsstedet sammen med ambulancerne. Nu opstår der igen voldsomme optøjer, fordi indvandrere ofte har det svært med danske autoriteter, selv når disse autoriteter forsøger at hjælpe dem.

“Der var et optrin, hvor unge mænd forsøgte at blande sig, da ambulancerne skulle til at køre fra stedet. Og der lagde vi os imellem,” oplyser den presseansvarlige hos Nordsjællands Politi.

Venindeparret med de tre hunde, der var lige ved at få stjålet deres bil af indvandrerne, har nu set multikulturen ankomme til ‘de riges paradis’: “Vi er ærligt talt noget rystede nu,” fortæller de til medierne.

En 20-årig mand fra indvandrerghettoen i Nivå afgår ved døden. Fire andre mænd i alderen 20 til 27 år er såret, men udenfor livsfare. Politiet anholder 14 mænd i aldersgruppen 20 til 32 år. Ekstra Bladet skriver, at de udenlandske mænd tidligere har været med i indvandrerbanden Loyal to Familia / LTF, der ledes af en pakistansk morder.

Nordsjællands Politi opfordrer de lokale i velhaverkvarteret til kun at gå udenfor, hvis de har et ærinde. De rige har nu oplevet den danske multikultur helt tæt på og må blive inde i deres millionærvillaer med udsigt over vandet.

Skål! Allah er blevet stor på Strandvejen!

Se også

Radio24syv: Direktør Jørgen Ramskov giver Rasmus Paludan en uforbeholden undskyldning efter producers sortlistning 

Partistifter sortlistet af Radio24syv 

Pakzads Polemik: Terror- og islamapologet får program på Radio24syv 

Rasmus Paludan standser en ensomkommende barnesalafist, der har forklædt sig som jøde, men afsløres af bomben i sin turban, mens Simon Bünger fra Redox imponeret fotograferer i baggrunden

DR-redaktør Abdel Aziz Mahmoud fremturer mod moskémodstandere

ANNONSE