Nyt

En mand blev mandag skudt og dræbt under en biljagt i Bromma i Stockholm. Gerningsmanden affyrede flere skudsalver fra den ene bil mod den anden. Flere mænd blev i aftes pågrebet i sagen.

– En person hängde ut från ett fönster och avlossade flera salvor. Sedan bytte man sida och sköt från det andra fönstret, sier et sjokkert øyenvitne til Aftonbladet.

Politiet: «Der blev skudt rigtig meget»

Flere husfacader ble også ramt af skuddene, som skulle være blevet affyret i løbet af en flere hundrede meter lang strækning. Ifølge Aftonbladet skal det have været affyret med automatvåben.

– Det ser ud som om, der er blevet skudt rigtig meget, siger politiets pressetalsmand, Lars Byström.

Episoden indtraf i samme område som gårsdagens brutale biltyveri, hvor en bande stjal to dyre biler fra en børnefamilie.

Politiet i Stockholm indsatte helikopter i jagten på én eller flere gerningsmænd.

Bilen, som blev beskudt, blev fundet chrashet, og inden i den sad en person med skudsår. Kort efter fik politiet tips om en forladt bil, som stod i brand lige i nærheden.

ANNONSE

– Den hypotes vi arbetar med nu är att det är fordonet som använts vid skottlossningen, sier stockholmspolitiets pressetalsmann Sven-Erik Olsson.

Ved 14-tiden meldte politiet, at den sårede mand var død.

Hovedmistænkte pågrebet

Den hovedmistænkte er pågrepet, meldte Aftonbladet i aftes.

Manden blev pågrebet ved Arlanda lufthavn. Tidligere på aftenen kom der også en melding om, at fire personer var pågrebet i en bil i Märsta af tungt bevæbnet politi, og at fund i bilen angiveligt sættes i sammenhæng med skudepisoden. Politiet er ifølge Aftonbladet fortsat på jagt efter to personer.

I samme område, Mariehäll, blev en familie i går frastjålet to luksusbiler. Fire–fem mænd brød ind i et og bandt en kvinde og et barn. Politiet ser foreløbig ingen sammenhæng mellem røveriet og dagens skudepisode.

ANNONSE