Hovederne på bloggen

“At anse Merkel for Vestens leder er et udslag af den slags selvovervurdering, der ikke blot kan ende galt, men allerede er endt galt, selv om Merkel prøver at genoprette de skader, som især hendes flygtningepolitik har anrettet. Det vidner om en meget dårlig dømmekraft.”

Merkel personificerer kløften mellem den globale vestlige elite og folket. En elite, der dybest set hverken har forståelse for eller bekymrer sig om folket, der bliver udskammet for at vende sig væk fra elitens luftige ideer om universalisme og nationalstaternes endeligt. Hertil kommer en fuldstændig håbløs politik, der i realiteten forstærker en række af de kriser i Vesten, som den skulle afværge eller rette op på.

Læs Støvrings glimrende indlæg her:

 

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/11/14/merkel-boer-ikke-vaere-vestens-leder/

 

 

ANNONSE

2 svar til “Merkel bør ikke være Vestens leder”

  1. The Lying Press siger:

    Den berygtede tyske kansler, Angela Merkel, er intet mindre end en beskidt forræder af værste skuffe. Hendes modbydelige ondskabsfuldheder mod tyskerne og den europæiske befolkning er ubeskrivelig ond. Hun er hovedarkitetkten bag importen af de millioner af fremmede fjender af Europa og hele den vestlige civilisation.

  2. KnudMadsen siger:

    Det vil være ubærligt, hvis det tyske folk genvælger denne uhyggelige galning som kansler. Desværre ser det for mig ud til, at det momentum vi EU-modstandere havde lige efter brexit-afstemningen, er feset lidt ud. Dommedagsprofeterne har virkelig sat alle sejl til, for at skræmme os fra, at omgås den slags tanker her i DK og andre EU-lande,