Kopierede/fra hoften

Efter at folk på Gotland blev rasende over at en kvinde i kørestol blev voldtaget af en gruppe asylsøgere, ser det ud til at den svenske elite har besluttet, at det er øboerne, som i virkeligheden er det største problem.

Samme aften som det kom frem, at de mistænkte var blevet løsladt med den begrundelse, at kvinden ikke havde gjort tilstrækkelig modstand, blev der afholdt en improviseret demonstration.  Gotland er et øsamfund, hvor folk stadig føler, at de har en særlig forankring. De er ikke globalister af natur. De ved, hvor de kommer fra og hvor de hører hjemme. Selvom der selv på en lille ø med 57.000 indbyggere altid er nogen, der mener, at de kan hæve sig over den gemene hob og hegle sine medmennesker igennem.

gotland4

Gotland ligger helt for sig selv langt fra resten af Sverige, men de er blevet indhentet af den svenske indvandringspolitik.

liten-demogotland-848x478

Vi er selvfølgelig enige i, at de som arbejder i retsvæsenet ikke skal kontaktes i fritiden og slet ikke opsøges privat. Det er truende og undergravende for demokratiet. Folk skal kunne udføre deres arbejde selvom andre er uenige i de afgørelser, der bliver truffet. Det er farlig, når debatten sænkes til et niveau, hvor det bliver personligt. Det gælder også politikere og debattører på højrefløjen som får knust deres vinduer, udbrændt deres biler og som modtager trusler på grund af deres holdninger. Det er ikke sådan et samfund, vi ønsker at leve i.

ANNONSE

Men det er ikke desto mindre venstrefløjens taktik at udskamme dem, de er politisk uenige med. Og her går det ud over alle borgerlige. De hundredesom mødte frem for at støtte voldtægtsofferet,blive i lokalavisen sammenlignet med nazister.

Camilla Sandelius som selv deltog i demonstrationen, skriver:

Att fastlänningar tar sig rätten att sitta på helagotland och skriva om att vi gotlänningar skulle vara nazi anhängare för att vi står upp för en kvinna som blivit våldtagen är helt absurt. Jag finner inga ord längre. Är det så att de vill reta upp Gotlänningen till Max? Varför? Så att Dan Eliasson kan få ha oss som ett första exempel så att han kan skrämma resten av Sveriges medborgare till tystnad?

Der slår Camilla hovedet på sømmet. Det er præcis det, der sker. Det skal gøres et eksempel ud af Gotland. Svenskerne skal vises, hvad der sker, hvid de vover at protestere eller demonstrere.

gotland2

Dette er hvordan lederen i Helagotland mener om demonstrantene. 1930-tallet gentager sig, skriver de.

Der tales om brune støvletramp i gaderne. Redaktøren forstår ikke, hvordan man kan vende sig mod gerningsmændene:

De brunas stöveltramp hörs på våra gotländska gator. I sken av att värna och ge sitt stöd till en kvinna som utsatts för ett avskyvärt brott uppmanar personer knutna till nazistiska organisationer oss gotlänningar till att bilda medborgargarden och att begå brott. Ironin borde synas tydligt.

Varför vänder man sig mot förövarna när man vill ge sitt stöd till den utsatta kvinnan? Varför hävdar man att man vill värna om ”svenska” kvinnor när man själva sprider hat mot ”svenska” kvinnor som Zara Larsson, Gudrun Schyman och andra starka kvinnor? Är deras ”svenska” kvinnor bara de kvinnor som håller med dem?

Dette er en speciel sag. Sverige har vænnet sig til overgreb i alle afskygninger, men det er alligevel første gang en kvinde i kørestol er blevet udsat for gruppevoldtægt. Det var dråben. Det er for brutalt. Gotland har aldrig haft indvandring af betydning, de har levet af sommerturisme. De er ikke vant til Malmøtilstande. Men de har set, at alle de enlige asylsøgere ikke har leveret et positivt bidrag til lokalsamfundet. Det har journalistene ikke forstået.

Varför vaknar de här personerna först när det misstänks att personer med invandrarbakgrund begått brott? Hur värnar de om alla de andra kvinnor som dagligen blir utsatta för våld av män? Var är de då?

Det er udbrudt panik. Politiet har sendt forstærkninger til øen og pressen siger, at situationen er som i Tyskland i 1930´erne.

Situationen är skrämmande lik den som var i Tyskland under 1930-talet och vi vet alla vad resultatet blev då. Jag vill inte se en fortsatt utveckling i den riktningen och vi borde väl alla ha tagit lärdom av historian.

Hvis man virkelig ville mane nazismen frem, så er det lykkedes: i dag demonstrerede 12 nazister i Visbys gader på Gotland.

gotland3

Nazistdemonstrasjon – tamme greier.

– Vi har fått information om att det är ett demonstrationståg som pågår. Vi är på plats och har kontroll över situationen. Så länge man håller sig inom lagens gränser har man rätt att yttra sina åsikter, så vi är där och försöker skapa oss en bild över vad som händer, säger Christer Börjesson, kommenderingschef för de polisförstärkningar som just nu är på plats på Gotland.

– Det är ett tiotal demonstranter som just nu befinner sig på Östercentrum. Det går än så länge lugnt till, och det enda de gör är att dela ut flygblad och liknande. De ropar eller skanderar ingenting vad jag kan höra, säger Helagotland.ses fotograf som är på plats på Östercentrum.

Folk på Gotland mener at, det politi som nu fylder gaderne, ville have gjort større gavn i Malmø end i fredelige Visby, hvor man faktisk var berettiget oprørt over en gruppevoldtægtaf en fuldstændig forsvarsløs kvinde.

En Visby-beboer er ikke imponeret af politiets prioriteringer:

Hela stan kryllar av poliser. Snacka om onödiga resurser. 🙄 Åk till Malmö, om det fortfarande finns kvar.

Som i Norge, forsøker man også i Sverige at kuppe debatten om voldtægter ved at sige, at det er mænd som voldtager. Men folk er ikke dumme – de gennemskuer hensigten:

Om “menn voldtar fordi de er menn”, hvorfor har den seksuelle kriminaliteten på Gotland økt med snøskredets hastighet først når øya tok imot asylsøkere?

Helagotland

ANNONSE