Nyt

De siste ukene med terror i Tyskland har satt sitt preg på befolkningen. Man er ikke lenger bare lei seg, man er sint også. Sinte på politikerne som har sluppet inn så mange migranter som ikke vil tyskerne vel. Det ble for mye. Folk vil ikke mer. Nå samler de seg for å kreve Merkels avgang.

More than 5,000 protested in Berlin and thousands more throughout Germany over the ‘open-door’ policy that many have blamed for four brutal terrorist attacks that left 13 dead over the last month. The Chancellor faced a fresh wave of fury after it emerged that two recent terror attacks and a third killing were carried out by men who entered the country as refugees.

Merkel forsikret folket forleden om at hun ville fortsette i samme spor. ‘Wir schaffen das’ (vi kan gjøre dette) er hennes mantra.

Daily Mail

ANNONSE