Kopierede/fra hoften

Du tenker sikkert at denne imamen befinner seg langt unna, i et land i Midtøsten vi ikke liker å sammenlikne oss med. Men nei, Ali Hammuda er imam i Cardiff i Wales. Moskéen som han leder, Al-Manar, er allerede kjent for å radikalisere sine følgere. Tre jihadister som dro til Syria i 2014 gikk i den samme moskéen regelmessig. Og nå, to år etter, finner vi fremdeles den samme imamen på plass med sine korantro uttalelser.

Ali Hammuda, an Imam at a Cardiff mosque where three young jihadis from the city worshipped before travelling to Syria to join Islamic State, also told the group of boys as young as 13 that the ‘day of judgment is close’ – a key part of IS’s warped propaganda. Hammuda is still preaching at the same mosque, two years after the three ‘Cardiff jihadis’ – Nasser Muthana and Reyaad Khan, then 20, and Muthana’s younger brother Aseel, then 17 – left for Syria in 2014.

36BBE3E600000578-3716280-image-a-6_1469910681215

“Cardiff-jihadistene”

En reporter gjennomførte et skjult opptak av imamens lite integreringsvennlige bønnemøte.

Ali Hammuda er født i Palestina, men oppvokst i Wales.

 

‘One of the interpretations as to what this means is that towards the end of time there will be many wars like what we are seeing today, and because of these wars women will be taken as captives, as slaves, yeah, women will be taken as slaves. And then, er, her master has relations with her because this is permissible in Islam, it’s permissible to have relations with a woman who is your slave or your wife.’

(relations betyr sex)

Ali Hammuda har mange meninger om mangt såvidt vi kan se på Youtube. Ingen av dem spesielt oppløftende med tanke på fremtiden.

Ufattelig at dette bare fortsetter, ikke bare i Cardiff, men i hele Europa.

Daily Mail

ANNONSE