Dag: 6. juni 2016

Jean-Baptiste-Siméon Chardin (1699–1779) Olje på lerret, 112 x 141cm, Eremitagen, St.Petersburg. Fransk titel: Nature morte avec des attributs des Arts Det har blitt påpekt at antall malere på 1700-tallet var stort, men at det i denne perioden var langt færre av de virkelig store malere en på 1600- og 1800-tallet. Markante unntak for perioden sies […]

Les Mer...

Anne Lise Bakke fik en opringning fra kommunens boligetat med det budskab, at hun skal forlade hjemmet, hvor hun bor med en søn på 15 og en datter på 13, da den kommunale ejendom skal benyttes af flygtninge. Boligen er beliggende i Øksfjord, en landsby med knappe 500 indbyggere. Familien føler sig dårligt behandlet. “Er flygtninge mere værd end os?” undrer børnene.

Les Mer...

Omfavnelsen og tilbedelsen af Muhammad Ali er et dårlig omen. Vesten har ikke udviklet sansen for hvad som er hvad: Det løfter en bokser op som symbol på noget han ikke er. Hvem forklarer at Ali var FOR segregation og samarbejdede med Ku Klux Klan, som talsmand for Nation of Islam? Hvide liberale forstår ikke at deres politiske korrekthed og besathed af antiracisme er med at lægge grunden for en ny type racisme. Antiracismens utopiske karakter er med at bidrage til et had mot Vesten og hvide mennesker, mod vestlig historie og kultur.

Les Mer...

Det var lederen af partiet De Grønne, Cem Özdemir, der fremmet forslaget om at Forbundsdagen skulle anerkende drabet på 1,5 million armenere og andre minoriteter, som folkemord. Cem Özdemir er af tyrkisk afstamning og nu siger præsident Erdogan at ingen med tyrkisk blod kan gå mod sit eget folk. Det er kendte toner i Tyskland. Men tør tyskerne forstå hvad der bliver sagt?
Erdogan smider Holocaust i ansigtet på tyskerne. De har ingenting de skulle have sagt om folkemord. Men tyskerne har tatt et meget grundig opgør med sin fortid … Kombinationen islamisme og nationalisme minder stærkt om nationalsocialisme. Islamismen er den ekstra oktan på tanken.

Les Mer...

Moren bragte IS-maskoten til Sverige da læger i Den Islamiske Stat ikke lykkedes med behandlingen. Den humanitære supermagt, 3200 km væk, er et naturlig mål for Kalifatets krigere, som nettop brændte 19 yazidi-piger i jernbur, fordi de nægtede at være sex-slavinder. Daily Mail

Les Mer...