Kort

Moren bragte IS-maskoten til Sverige da læger i Den Islamiske Stat ikke lykkedes med behandlingen. Den humanitære supermagt, 3200 km væk, er et naturlig mål for Kalifatets krigere, som nettop brændte 19 yazidi-piger i jernbur, fordi de nægtede at være sex-slavinder.

Jihad jr. ISIS maskot sygehus Sverige 2016

Daily Mail

ANNONSE

Læs også

2 svar til “Jihad jr (4) til svensk sygehus”

 1. Coyote siger:

  Svenska sociala myndigheter är skyldiga att omhänderta även ett utländskt barn som blivit uppfostrat paa detta sätt och placera barnet i fosterhem. MEN, förmodligen vaagar dom inte.

 2. spirild siger:

  Dare believed she was possessed with ghosts made by Allah – known as Jinn – before she fled to Syria with her young family Syria in 2012 and married Swedish ISIS fighter Abu Bakr.A source linked to her first husband, who has not been named, told The Times: ‘She thought she was possessed by evil spirits — jinn — and was having exorcism treatments. The source said that she lacked maternal love for her child and ‘would leave Isa anywhere, like on the floor of the mosque without a blanket’ even when he was a few months old.

  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/james-foley-beheading-i-want-to-be-the-first-uk-woman-to-kill-a-westerner-says-british-jihadist-in-9684908.html

  De sverger de vil drepe oss. Men først må de få helsebehandling, hos oss.

  NEI!

Læs også