Tavle

Vi har haft tekniske problemer med document.no, og det sinker produktionen. Bær over med os. Nogle “nyheder” kan dermed være gamle. Når det hele kører er der meningen at der skal udvikles syngerier mellem de to sider. Danmark set fra Norge og omvendt. Det er Danmark som har mest at tilføre, men også danskerne kan ha godt af at høre hva der sker i nabolandene. I Danmark diskuteres om soldater med våben skal bevogte Carolineskolen og Nørreport. I Norge reagerede stortingsrepræsentanterne da væbnet politi holdt vagt udenfor, og tog sine våben med da de gik på toilettet eller hentet sig kaffe. Flere navngivne repræsentanter kunne ikke li synet av våben inde i nationalforsamlingen.

ANNONSE

Ét svar til “Red.: Tekniske problem forsinker arbejdet”

  1. Pluto siger:

    Ja, Hans Rustad, Document.no er savnet her i Norge! Ønsker dere en snarlig løsning på de tekniske problemer som dessverre har oppstått vedrørende oppgraderingen. Man merker seg det alternativ-mediale tomrommet… – så; Lykke til!

Mest læst

De smarte smutter i Sverige