Tavle

DR er med få undtagelser gået i selvsving på hele sendefladen. Tæt på 24/7 pumpes de-stakkels-flygtninge-propaganda ud til seere og lyttere uden kritiske spørgsmål. Enten er det store flertal af journalister uvidende om de faktiske forhold i indvandringsindustrien, eller de har en politisk dagsorden som tidligere og nuværende medlemmer af diverse venstreorienterede partier, der tilsyneladende er et sikkert springbræt til et lukrativt job i DR. De samme ‘usual suspects’ blandt ‘eksperter’ bliver konstant inviteret i diverse studier, så studieværterne kan være rimeligt sikre på ikke at blive fanget på det forkerte og faktuelle ben. DR holder legestue for licenskroner, mens Europa står i flammer, og de indvandringskritiske røster bliver udgrænset eller latterliggjort af overvejende historieløse journalister og kommentatorer. Tidligere var Deadline et åndehul. I dag er programmet sandet til ligesom Debatten – både med stort og lille d. Tænk at det skulle komme så vidt, at vores licensbaserede public service-kanal systematisk får lov til at ødelægge det danske samfund med deres blinde vinkler og halve sandheder.

ANNONSE

2 svar til “DR i frit fald”

  1. Britta Due Andersen siger:

    Det er over hele linjen – også de pladespillende skal kommentere flygtningesituationen. Fx Monica Krog Meyer på p 5. Og det er ALTID til fordel for flere såkaldte flygtninge
    Problemet er, at medarbejderne mener, de pga. armslængdeprincippet EJER DR.

  2. Ung Konservativ siger:

    Jeg vil gerne opfordre alle danskere, der sidder i sofaen og ser deres land blive invaderet: rejs dig og bliv engageret! Meld dig ind i foreninger og / el. parti, der vil gøre noget ved det her. Støt de medier, der dækker indvandringen kritisk. Straf de medier, der lyver ved at skrive klagebreve og afmeld din licens. Afbestil Tv-pakken, spar kronerne og brug dem på de uafhængige medier online.