Nyt

AFA-generalen Balder Bergmann Johansen fra Logik & Co. hyldes på TV2 News, 19. september 2020)

Enhedslisten melder, at de i dag ikke ville have accepteret Jeppe Kofod som udenrigsminister, på grund af episoden med den 15-årige folkeskoleelev for tolv år siden. Sexisme kan ikke tilgives, må man forstå. Politisk vold er en helt andet sag, og Enhedslisten vil næppe tage afstand fra AFA’erne i egne rækker. Tværtimod, må man forvente at den tidligere AFA-leder Pelle Dragsted stadig trækker i trådene på højeste niveau.

For venstrefløjen er hykleriet en integreret del af ideologien, og det afspejler sig naturligvis også i massemedierne. Lørdag formiddag kunne man eksempelvis se AFA-generalen Balder Bergman Johansen blive hyldet, som en virksomhedsleder der gjorde en særlig indsats mod sexisme. Der har altid være et tæt samarbejde mellem Antifascistisk Aktion og diverse feministiske aktionsgrupper, og hvis udviklingen fortsætter med samme hast, så går der ikke mange år før Pelle og Balder hyldes offentligt for deres ‘anti-nazisme’.

“Alle i det autonome miljø kender dem. Og alligevel kender de færreste dem: Generalen og Doktoren. … Som bidronninger sidder de stille og lader en hær af arbejdere gøre det grove arbejde. De bestemmer, hvem der skal stikkes, de bestemmer, hvor ondt det skal gøre, og de bestemmer, hvor og hvornår det skal ske. … Både Doktoren og Generalen har i årevis været fremtrædende medlemmer af den autonome gruppering AFA (Anti-Fascistisk Aktion).” (BT, 8. december 2002)

ANNONSE

 

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag