Nyt

Intet kan efterhånden overraske, men det her må alligevel være en tand for relativistisk, selv for frau Merkel. Måske er han polemisk, men pointen er klar nok – Det er tyskerne der skal vænne sig til at bo i arabernes nye land. Fra Spiegel Online – Einwanderung: Uni-Präsident fordert Arabisch als Pflichtfach für alle Schüler (løseligt oversat).

“Ikke kun flygtningebørn, der kommer hertil fra Mellemøsten, skal lære et nyt sprog, også tyske børn. Det foreslår præsidenten for det private Kühne Logistics Universitet i Hamborg, Thomas Strothotte. ‘Her i landet bør det være sådan, at tyske børn lærer arabisk’, skriver datalogi-professoren i et gæsteindlæg i ugeavisen Die Zeit.

Tysk og arabisk skal være obligatorisk for alle gymnasieelever. Ved siden af tysk vil det gøre det muligt at få ‘adgang til den arabiske verden. Vi anerkender hermed, at vi er et indvandrerland og et flersproget fællesskab.’

Strothotte, der selv er canadisk statsborger, har boet i Tyskland siden 1985, går endda skridtet videre: Hvis man sidestiller tysk og arabisk som ligeværdige undervisningssprog, vil tyske børn hurtigt blive forberedt på den store omstillingsproces i den arabiske verden.

Ved at lære arabisk ‘anbefaler vi os selv og vore børn som en økonomisk, kulturel og politisk partner, der kan deltage i transformationsprocessen’, hedder det videre i gæsteindlægget.”

ANNONSE

5 svar til “Tyskland: Universitetspræsident foreslår at gøre arabisk obligatorisk på gymnasierne, forberede transformationsprocessen”

 1. Jakob siger:

  Uhyggelig type, men manden skal såmænd nok få sin vilje. Endda indenfor få år, toget buldrer mod afgrunden syd for grænsen-og i DK for den sags skyld. Den totale overgivelse til Islam er åbenbart målet og vores efterkommere føres til skafottet af deres eget folk

 2. Thorsted siger:

  Et lille privat “universitet ” der skal gøre opmærksom på sigselv. En “venstre journalist” søger en idiot artikel og finder ham: https://www.the-klu.org/logistics-university-germany/

  • Søren Ferling siger:

   Der er nok penge i skidtet – udbredelsen af arabisk sprog er en del af den europæisk arabiske dialog fra 1974.

 3. A Andersen siger:

  Hvis vi nu modtager dem ved grænser og i lufthavne , kvinder liggende med spredte ben , mænd på alle fire , mens vi siger på arabisk : Velkommen til Danmark , knep os som i lyster , gud er stor.

  Så kan det være at de integrerer sig bedre , og måske skåner vores liv den dag de er flere end os.

 4. Thorkil Bjerre siger:

  Hans udsagn beviser at de venstreorienterede debatterer som idioter. Vi skal på ingen måde have en omstillingsproces til den islamiske verden. Den islamiske kultur har ikke udviklet sig i 1400 år, den truer vores kultur og demokrati. Hvis muslimer ønsker at opholde sig i Europa må de indordne sig under vores kultur og demokrati, ellers ser vi hellere deres hæl end tå.